Aralarından fiyat performans a bakarak MTX T812-44 derim 2+2 ohm 600 rms parelel 1 ohm giriceksin amp liye tadından yenmez.
MTX T612-44 12" T6000 Subwoofer Dual 4? 400W rms - Oto Aksesuar
DIGITAL DESIGNS 1512-S4 30 cm (12") Subwoofer 4 Ohm 450 W RMS 1800 W PEAK « Profesyonel Audio: Profesyonel Ses ve Multimedya Çözümleri
MTX T812-44 12" T8000 Subwoofer Dual 4? 600W rms - Oto Aksesuar
ustalar. sabahtan beri araştırmaya devam ediyorum. eledim eledim 3 ürüne düştüm sonunda. anfiyi aldım sayılır zaten ayırttım pazartesi uğrayıp alacağım. Macoustic MTX 1000.1 1ohmda 1000 RMS 2 ohmda 750 RMS 4 ohmda 500 RMS veriyor.
sublara gelince bu üçlü arasında artık son kararımı vereceğim. yalçın abi DD yi soktun kafamabaşka bi arkadaşta MTX soktu. ikisinide hiç dinlemedim. yardımlarınızı bekliyorum..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Aralarından fiyat performans a bakarak MTX T812-44 derim 2+2 ohm 600 rms parelel 1 ohm giriceksin amp liye tadından yenmez.
almak üzere olduğum amfi 1 ohmda 1000 watt rms veriyor. ciğerini söker bunun![]()
KICKER CVR12 30 CM SUBWOOFER SIFIR ORJ?NAL !!!! GittiGidiyor'da 59119289
bu alette girdi aklıma. fiyat olarakta avantajlı diğerlerine göre. MTX kağıt üzerinde çok güzelde, nette hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok. DD zaten herkesçe bilinen bir ürün. Bakalım araştırmaya devam![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
yine neler yapıyon can![]()
https://www.youtube.com/watch?v=2EKm190xTEI
şu videoda cvr12 woofer'ı 2 ohmla bağlamış arkadaş. yeterince titreşim var sanırımbir de eski seri olan..
Konu SteinGP tarafından (29/07/2012 Saat 04:05 ) değiştirilmiştir.
Muhammad Ali Clay
mtx ile cadde spl zor mtx basları SQ ya yakın çalar beastmeater gibi basları çaldırman için iyi kablolame ve alt yapı kullanman gerekir direk bağlım çalar prensibinde bas değldir can cvr 12 yeterli gelir sana araştır ama araştırdıkça ikilemde kalıcaksın bu sefer birşey yapamıcaksın
abi bugün %99 alıyorum cvr 12'yi. 2 veya 4 ohm bağlantı varmış ama, 2+2 ohm veya 4+4 ohm mu bağlayacağız yoksa normal mi onu biliyormusun abi?
Muhammad Ali Clay
iki bağlantı şeklide stabil 2+2 ohm uygun değerleri verir sendeki kabin porlumu, litresi uygunmu ?
30CM DER? KAPLAMA AKSESUARLI PORTLU KUTU GittiGidiyor'da 60357287
kabin bu abi daha önce almıştım burdan. 60-65 litre arası bişey tabi kendi hesaplamama göre..
Muhammad Ali Clay
litre kurtarır gibi görünüyor kıckerin kendi sitesinde litrelerini göstermekte ordan da yardım alabilirsin
baktım abi portlu olarak max 63 litre gösteriyordu. ben dıştan ölçtüğümde 65 litre çıkmıştı kutu. içi biraz daha dar olduğundan sanırım aşağı yukarı denk gelir birbiriyle..
Muhammad Ali Clay
kurtarır sorun yaratacak fark değil
konuya sonradan kalıtılıyorum ama işi bitirmek istiyosan tek basla sound magus tavsiye ederim 3000 walts 1500 rms adeta deprem bende bundan önce 2 tane kicker l7 vardı 40 cm aşağı yukarı aynı sayılır tek basla işi çözdüm yani amfiyede gelince macoustic 2000.1 d
bası yerinden söküyü yıllardan beride kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı.
ürünü çalıdırmak başka konudur beslemek başka konudur tam verim ile beslenmiş iyi marka bas sound magus veya l7 gibi ürünleri soldururki l7 piyasada beslenmesi tam verim alınması en zor ürünlerden biridir
neyle beslemesini bilirsen sorun tabiki olmaz 2000.1 d bağla yerinden söksün .
dostum bunlar uzun hikaye bilgi deneyim gerektiren konular bası çalırdırmakla yerinden sökmekle beslemiş olmuyorsun besleme ayrıdır ürünü çalırmak ayrıdır dedim gibi bunlar uzun hikaye belli deneyim araştırmaya dayanan konular
ben macoustic MTX 1000.1 ile huzura erdim, tavsiye ederim![]()
Muhammad Ali Clay
cd nasıl?![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri