hiç anlama Doğukan o işlerden , bn de Hi Fi var idare ediyo bni![]()
ya akradaşlar Pioneer GM-6500F 4 Çıkışlı Amplifikatör (760Watt) ısınınca kesme yapıor bagajı acıorum bagajın içi havlet gibi yanıyor neden böle oluyor bu kadar ısınması normalmi jbl 30 cm 1000 lik bas JBL GTO 650210 W Komponent Hoparlör ile kullanıyorum ama anfi çok ısnıyor ve kesiyor anfiye nasıl hava aldırcam bide bu anfiye dönüştürücü kullanılmadı dönüştürücü takılsa düzelirmi
hiç anlama Doğukan o işlerden , bn de Hi Fi var idare ediyo bni![]()
bende active ya çok kötü sistemi değiştim memnunum ama ısınca kesme yapıor anlamadım gitti
Daha yeni kurmamışmıydın sen sistemi yaa.
Benimde bu aralar yaptırasım var da böyle şeyler duydukça tırsıyorum valla.En büyük korkum arabanın elektroniğine zarar vermesi..
Abi arka koltugu yatirp cam aciyorum ozaman kesme olmuo faZla hava alio) bu anfiye jbl 1000 30 cm bas ve jbl mit takim bagli ama anfi ates gibi oluyo el deymiyo sogutucu gibi bir sey koyabilirmiyiz acaba
Ya nasil bi anfi almaliyiz acep![]()
bunu iyi bir elektronik tamircisiyle görüşürsen daha iyi bilgi alırsın
Walla ustalarda yamyam dogru kisi bulmaliyiz
doğuş ya amfinin fanı bozuk ya da hoparlör ya da subwooferda kısa devre var. nerden almıştın amfiyi?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Abi senle konusmustuk ya hani hepsiburadan almistim iptal edecektim gec kaldim o anfi bu bas falanda hb dan ses calarken normal ama isininca kesio cok isnio el degmio anfiye birde bu anfiye donusturicu takilmadi abi
evet hatırlıyorum doğuş. yalnız anlamadım dönüştürücü takılmadan nasıl ses geliyor amfiye?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Pioonerin bu modeline donusturucu gerekmez dedi 50 lirada hesaptan dustu hatta
Taksn ustanin hatasi olabilirmi?
valla takanında hatası olabilir, amfinin kendi hatasıda olabilir. wooferın gain ayarını biraz kıs bir de öyle dinle bakalım kesme yapacakmı. ona göre yüklendiğin içinmi kesiyor yoksa başka bişeydenmi kesiyor anlaşılır. bir de kablolar gözüküyorsa kestiği anda bi bak bakalım kablolar ısınmışmı.
Muhammad Ali Clay
Anladim dur abi yarin bu dediklerini yapim sana tekrar yazicsm cok saol
dogukan tanıdıgım tesisatcı var ona gösterelim istersen belki bir çözüm bulur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri