cumartesi 3 den sonra müsayitim haberleşiriz hatta bugun ugrıycam bi sorayım senın sorunu..
cumartesi 3 den sonra müsayitim haberleşiriz hatta bugun ugrıycam bi sorayım senın sorunu..
Walla coo sevinirim abi haberlesiriz
Bugun bayrampasada bi arkadasa baktirdim baglanti hatasi varmis donusturucu olmadigi icin kesme yapionus donusturucu takildi ve anfinin 1 kanali bosta imis tamamen o duzeldi ayarlari yapildi kesme yk isindada 110 tl daha sikismis araya)
hallettınmi kardeş.
Evet abim saolsin
110 TL mi? ne parası aldılar o kadar ya?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
şöle sölediler bende sana sölim 2 adet dek çeviricimi ne dediler ondan kullanırdı tek çevirici taksaydık dedi bası acıp kısıp kapatamassın arka ön yapamassın dediler bende tamam dedim ama sesde düzeldi kesmede kalktı ortadan
anladım ya. ben sana demiştim ya bu amfi sadece pionnerlarda kullanılıyor normalde diye. heralde onu çözmek için öyle yaptılar. neyse düzeldiyse sıkıntı yok![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Walla kurtardik biraz tuzlu oldu ama oldu yardimlarin icin cok saol
başkan sistemini bağlayan arkadaş bunu yapsaydı bu kadar sıkıntı çekmicektin geçmiş olsun
Arkadaþlar bizde bi de doblo araç var, onda DLS 5 kanal bi anfi kullanýyorum. Ona 38 cm kicker bas ve 1 çift infinity mid takýmý baðlý, tesisatci bana da öyle demiþti, buna dek cevirici takmaya gerek yok dedi ve ses giriþini anfide 4 uçlu kare bi giriþ var oraya taktý. Ama bu giriþ her anfide olmuyormuþ. DLS anfiler de gayet iyi o kadar sese yukleniyorum anfide ne ýsýnma var ne de kesme. Dün de yeni tesisat baglattigim Puntoyla 4-5 saatlik yol yaptým ve yaklaþýk 3 saat yüksek seste müzik dinledim bunda da sound magus anfi var, anfi de baya bi ýsýnma oldu ama kesme olmadý. Amfilerin çok ýsýnmasý biraz da hava sýcaklýðýyla alakalý. Hem hava sýcaklýðý hem de bagajýn kapalý bi alan olmasý hava almamasý bu tür sorunlar yaratabiliyor. Aslinda 1 adet bilgisayar fani iainmayi bi nebze absorbe edebilir diye düþünüyorum.
Konu Mehmet SOVUK tarafından (05/06/2012 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.
Avcılar - Istanbul
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri