valla ben başka bir gp ye sistem yapılırken baktım direk 13 taktılar
Wala arkalar icin 13 cm almistim olmadi 16 yaptim neden olmadi derseniz cikan 13 luk kolonlar cerceveli idi cerceveyle 16 cm oluyo cunki
valla ben başka bir gp ye sistem yapılırken baktım direk 13 taktılar
Arka hoparlörlerin yerine 17cm pioneer hoparlör aldım herhangi bir kesme biçme olayı olmadan oturdu Şimdi arabanın içindeki ses, tiz olarak gayet iyi tek eksik arka bagaja bass
bendeede aynı oldu anfi bas koymadan önlere mit takım arkalara pionner 16 cm mi ne taktık sesler tiz oldu o yüzden hemen anfi bas yaptım yetior artık
Bass şart bu arabalara Önlere compenat alınca mıktanısları büyük oldugundan dolayı heralde cam açılınca sürtüyormuş mıknatısa ondan dolayı ilave kasnak koymak gerekiyormuş ? Sizde böyle bir sorun oldumu?
ilave kasnak veya slim mid olarak tabir edilen mıknatısı olmayan midlerden kullanırsanız kasnak derdi kalmaz
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri