herkese selamlar, tecrübelilerden yardım ricam var.

5 yıldır kullandığım gp 3 kapı aracıma ses sistemi yaptıracağım.kafamda component hertz hsk 163 ve amfi dls a3 var. sub koymayı ve arkalara dokunmayı düşünmüyorum.

öncelikle bu ekipmanların piyasada sahteleri bulunmaktaymış. gittigidiyor ve sanalpazardaki dükkanlardan almayı düşünüyorum pınar elektroniğin taksitli fiyatlarından 100 150 tl civarında düşük fiyat veriyorlar. alışveriş yapan yada orijinalliği konusunda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. amfi hakkında da yorumlarınızı beklerim.

stock teybi değiştirmek istemiyorum hırsızlığa davet çıkarıyor gibi düşünüyorum. amfi girişine uygun hale getiren rca dönüştürücüleri mevcutmuş fakat teybin içinden yeni bir hat çekildiği gibi bir şey duydum daha başarılı olduğunu söylediler ne kadar doğrudur bilemiyorum...

montajla ilgili birçok soru var kafamda. bunların başında tweeter ve woofer aracın kapısındaki halihazırda bulunan yerlere oturur mu ? woofer ın montaj derinliği 79 mm olarak verilmiş bu derinlikte cam çarpar mı acaba ?

fazladan gelen mid range için bir montaj yeri oluşturamadım kafamda gpler için tercih edilen bir yer var mı kapıyı delmekte seçeneklerimden biri fakat güzel bir yer olursa onu da değerlendirmek isterim.fiberglass vs malzemelerden başka araçlarda a sütunlarında uygulamalar gördüm içlerinde güzel olanları da var fiyatları hakkında bilginiz var mı ?

kapı içi yalıtım montaj kablolama gerekli dönüştürücüler için dikkate almam gereken hususlarda bilgi verebilir misiniz ? tabiki temiz işçiliği olan usta biliyorsanız adresini ve tahmini yaklaşık fiyat verirseniz sevinirim.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.