baştan söylim dedin yeri tanırım düzgün arkadaşlardır ama soung magus yeni seri ürünler özellikle amfileri büyük sıkıntı yaratmakta bire bir deneyim olarak söylüyorum kulaktan dolma değil arkadaşımın başına geldi soung magus mono amfi aldı essenden ürün montajdan sonra sürekli kesme yaptı essen malı değiştirdi yine aynı sorun devam etti ithalatçı firma ile irtibata geçtik onlarda çözüm bulamadı şu anda ithalatçı firma ve arkadaşım mahkemelik durumdalar sonraki araştırmalarımda bu yeni seri soung magus amfileri kim aldı ise sıkıntı çıkmış araştırma yaparsan sende görürsün bu nedenle listedeki soung magus hariç diğer ürünler gayet güzel ve tatmin eder ama özen hifi ile konuş derim faydası var, zaten soung magus hariç istediğin tüm ürünler ve daha kalitelileri özende bulacaksın zaten ilgi alaka konusuna girmiyorum bile kendin şahit olacaksın teyp olarak gayet güzel üründür sana ek olarak ana ünite olarak alpine göz at yinede tekrarlım yanlış anlaşılma olmasın firma ve esnaflık olarak essen iyi bir yerdir ama beni dinle soung magus alma sonradan başın ağrımasın hevesin kursağında kalmasın