edge'yi geç, FLİ olabilir bu tarz anfi-bas bir arada alpine mevcut sahibinden.com'da bir ara görmüştüm
edge'yi geç, FLİ olabilir bu tarz anfi-bas bir arada alpine mevcut sahibinden.com'da bir ara görmüştüm
yalçın kardeş en sonunda buna karar verdimtamamen maddiyattan HSK dan vaz çaydım arkalarada 10 cm almak yerine 16 alıyım dedim
Ana ünite pioneer (daha karar vermedim üst seri 50 watt x4)
1 TAKIM HERTZ ESK 165 16 CM COMPENANT (250tl.)
1 TAKIM HERTZ ESK 130 13 CM COMPENANT (235tl.)
1 ADET HERTZ HP4X 4X100 WATT RMS AMFİ (480tl.)
1 ADET HERTZ ES300D 700/350 WATT RMS SUBWOOFER (350tl.)
subwoofera anfi için daha karar vermedim ama sizin önericeğiniz bir marka veyaz M Acoustic falan olabilir onuda hertz istiyorum aslında ama çok pahalı uygun ama kaliteli bişey olabilir artık))
bütçe olarak monoda hertz biraz tuzlu kaçabilir kısıntı bütçe olduğu için ma içinse parasına göre güzel ürün memlun kalırsın ana ünitede daha çok ses kalitesine bak sonuçta bas ve mid. beslemesi anfi üzerinden olucak toparlamaya çalıştığın son liste bence gayet iyi ve memlun kalırsın zaten kısıtlı bütçe ile yapılabilecek en iyi sistemlerden biri eğer 2.el temiz mono bulursan bence iyi olur bence düşündüğün son hali gayet iyi bu ürünler üzerinden ilerle çünkü kurcaladıkça kafan karışıyor ve iin içinden çıkamıyorsun
haklısın kardeş ancak bu paraya bunlarım oldu hayırlısı artık sadece bass ve bass anfi için değişiklik olabilir belki dediğin gibi ikinci el mono anfi yada ikisinide ikinci el bulursam temiz alıcam ama diğerleri sıfır alıcam
aynen 4 kanal temiz bulursan oda olabilir bu paraya diyorsun ama kötü bir sistem değil sonuçta iyi bir markadan komple sistem yapıyorsun benimde ilk sistemim şahane değildi ama zamanla çıtayı yükselttim zamanla sende ufak değişiklikler yaparsın tam anlamıyla güçlü bir sistem olur
yani hemen en iyisi olmaz zatenözende montajı yaptırıyım diyorum ama çok istedi montaj için essene gidicem sanırım ne yapıyım yalçın sence
pazalık sünnetir selçuk sende biliyorsun gerçi essen ne rakam verdi bilemiyorum ama şunu bilirim ben özende gözüm kapalı iş yaptırırım ki yaptığı işleri sende gördün bir kısmını işin açıkçası git illa özende yaptır diyemem zamanında bu işlerden çok dilim yandığı için ben sağlamcıyım
yalçın kardeş ben sendende sağlamcıyım) ondan dedim 3 üne 5 ine bakmıyorum zatende 250 euro istedi montaja çok be abi değilmi
konu pazarlığa açık bencedolapdere'de 100 TL.'ye montaj yapanda var osmanbey-pangaltına çıkmadan sistem susuyor
dedim gibi bi pazarlığa otur derim piyasada isim yapmış sağlam montajcılar bunlardan aşağı montaj bedeli almıyorlar b.evlerextreme sound özhan doğruer, halil solak, kevork bayraktaryan gibi isimlere gidip montaj ücreti sorsan inan özen hifi kızılay dersin
ama dedim gibi pazarlık yapabilirsin sonuçta serkan anlayışlı adamdır yardımcı olur
Konu coll34 tarafından (01/02/2012 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.
bakıcaz artık yalçın kardeş mono anfide belli oldu bu arada sistem şu oldu :
Ana ünite pioneer (daha karar vermedim üst seri 50 watt x4)
1 TAKIM HERTZ ESK 165 16 CM COMPENANT (250tl.)(arkada cep yapılarak)
1 TAKIM HERTZ ESK 130 13 CM COMPENANT (250tl.)
1 ADET HERTZ HP4X 4X100 WATT RMS AMFİ (600tl.)
1 ADET HERTZ ES300D 700/350 WATT RMS SUBWOOFER (350tl.)
1 ADET CLARION APX1301E MONO AMPLİFİKATÖR(4 OHM 300 WATT RMS)(350tl.)
toplam 1800 tl ana ünite hariçdaha 1000 tl daha gider bence kardeş yandık
)
yok 1000 daha gitmez tabi alıcan ana üniteye bağlı mono konusunda biraz daha yüksek rms'li cihaz alabilirsin ileriye yönelik
Abi nasıl gitmez montaj var yalıtım var mdfler var basın kabını var 1000 gecer bence bass aslında aklımda daha kuvvetli bir bass var 500 watt falan ama bütçe önemli amfidede aynı şey geçerli sence bu sisteme 350 watt bas yetermi ben bu bası dinlemedim iyimi kötümü bilemiyorumdaseklini beyendim
birde forumlardan buldum yazdım sen ne dersin
350 rms yeterli olur zaten merak etme ilerde yetmemeye başlıcakbas kabini çok tutmaz 70-80 tl gibi rakamlar midler için arka mdf ne kadar tutar onu bende bilmiyorum yalıtım kısmı ise işin en tuzlu bölümü
ben sistemi havalar ısınınca toparlıcam şimdiden yalıtım ürünlerini toparlıyorum yalıtım için dynamat veya würth ürünlerine göz at derim
benim yan komşum würt satış yerino problem abii yeterki para olsun würtdeki adı ne biliyormusun ürünün alalım abi yavaş yavaş
)
sana würth sitesinden direk linkini verim tabi yinede fiyat araştır focalinde yalıtım ürünleri mevcut
ZIFTLI IZOLASYON TABAKASI 4AD.100X50
merhabalar biraz ara verdim kusura bakmayın arkadaşlar özelliklede yalçın kardeş) gene geldim yeni bir sistemle karşınızdayım ....
sebebine gelince bagajı çok kullanıyorum kutu bass alıp koymak işime gelmiyo onun yerine diyorum.;;;;
önlere 1 takım 3 yollu hertz esk
arka banzolete 1 takım hertz ecx-630 6x9 oval koysam kutu bass olmadan işimi görmezmi ne dersiniz
EDİSON ED208BX KABİNLİ 2'Lİ KOLTUK ALTI BASS GittiGidiyor'da 51073864
şuna bi bak bakalım abi.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Moderatör
güzelde acaba iş yaparmı pioneerinkini dinledim çok kötüydü bunda iş çıkarmı
bilmem
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri