kdv dahıl 205 ytl ye geldı bana ama tabı bu bayıı fıyatı.
kaca satıcaklar bılemıyorum.
toplu bı alım olursa ona gore gorusurum...
kdv dahıl 205 ytl ye geldı bana ama tabı bu bayıı fıyatı.
kaca satıcaklar bılemıyorum.
toplu bı alım olursa ona gore gorusurum...
merhaba arkadaşlar bu bahsedilen alete herhangi bi flash bellek bağlanıp içindeki mp3 ler dinlenilebiliyor mu? ürün açıklamasını okudum usb flash bellek bağlanabildiğini söylüyor ancak flash bellekten mp3 çalınabileceğinden bahsetmiyor. Bu arada eğer mp3 dinlenmiyorsa usb flash disk neden bağlansın? başka bi konu altında da Bandit isimli üye flash bellekten mp3 dinlendiğini yazmış("Bu aletle flash belleğine 10 ayrı klasörde 999 tane MP3 atabiliyorsun! Yani haftalarca dinle! Hem direksiyon üzerinden parça değiştirerek.")... acaba bi yanlışlık mı var diye düşündüm. şimdiden teşekkürler...
Merhaba, bu cihaz gerçekten kullanışlı ve sağlan. Blaupunkt'un ürettiği araç ünitesine uyumlu ve montajı çok kolay bir cihaz. MP3 dinleyebilir, araç telefon kiti olarak kullanabilirsin. Ayrıca flash disc ten aldığın sesin kalitesi çok güzel. tavsiye ederim.
aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkürler. Ancak sanırım ben sormam gereken en önemli soruyu sormayı unutmuşum.
Şimdi benim GP'm 2006 model Active versiyon dolayısıyla orjinal teyp sadece CD çalıyor yani MP3 çalma özelliği yok... Bu durumda söylenenler hala geçerli mi? Yani mp3 encoder var mı cihazın içinde yoksa bu cihaz sadece mp3 cd lerinin yerine flashdisk kullanmayı mı sağlıyor?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri