Alıntı sull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkürler. Ancak sanırım ben sormam gereken en önemli soruyu sormayı unutmuşum.

Şimdi benim GP'm 2006 model Active versiyon dolayısıyla orjinal teyp sadece CD çalıyor yani MP3 çalma özelliği yok... Bu durumda söylenenler hala geçerli mi? Yani mp3 encoder var mı cihazın içinde yoksa bu cihaz sadece mp3 cd lerinin yerine flashdisk kullanmayı mı sağlıyor?
ne yazıkki, mp3 içeren cd'ler hala çalışmıyor

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel soru cevabı merak ettim doğrusu. aslında alınabilecek de bir ürün. yani mp3 player i aux kablosu ile bağlıyoruz biz. sanırım bizim için tek farkı şarkıyı direksiyondan değiştirmek olacak.

bir de bir soru daha. teybe nasıl bağlanıyor bu alet. yine aux kablosunun girdiği pinlerle mi?
bundan önce aux soketi yaptırıp, mp3 playerımın ses girişine bağlamak suretiyle işi kotarıyordum zaten cihan
onla bunun soketsel olarak hiçbir farkı yok sayılır,
teybin arkasında hepsinin yerleri belli ve ayrı.
zaten bu da balupunkt'un orjinal aksesuarı olduğu için yeri belli

yetkili blapunkt servisinde 20dk içinde yapılmıştı bnmki,
beyin gibi olan büyük parçayı, orta konsolun arkasına bir yere yada torpidonun oralara saklıyorlar...

usb çıkışını da, ya torpidonun içine ya da vitesin önündeki (havalandırma tuşlarının hemen altındaki) cebe doğru uzatabiliyorsunuz...

esas olay mikrofonun yapıştırıldığı yer
sesi en net alabilmesi için,

direksiyon başındaykenki oturuşa göre,
sol üst kısma (kablolarını kauçuğun içine saklamak suretiyle) yapıştırırsanız ses gayet net karşı tarafa gidiyor.

mavi buton da çağrı cevaplama - kapama tuşu olup,
yine direksiyon başındaki oturuşa göre, elinizin ulaşabileceği bir yerde olması kafidir.