uzrindeki ozel band bir birine değmesin die yaptım kablonun uçlarında soket varresimdekilerden
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
uzrindeki ozel band bir birine değmesin die yaptım kablonun uçlarında soket varresimdekilerden
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
gayet başarılı
link neden silinmiş. Aux menusu olmayan teyp lerde mümkün değil mi.
kubilay arkadaşa teşekkür ederim dediklerini aynen yaptım çok kolay oldu aux ilk denemede mükemmel çalışıyorçok teşekkür ederim fotoğraflar olmasaydı yapamazdım teybi çıkarırken dikkat edilmesi lazım çok hassas çatlatabilirsiniz tırnaklarınızla üst kısımdan hafif araladıktan sonra arkasına girebilecek birsey sokup teybin arkasından sert kısımlardan çekiştirin yavaş yavaş bu arada ben deliklere kalın elektrik teli kullandım
![]()
ben de almayı düşünüyorum bu aparattan, hoparlörleri de değişmeyi düşünüyorum, temiz ses için, 2005 punto shine var bende, hoparlör ölçüleri nedir bilen var mı
Herkese merhabalar. Benim aracın (2011 evo.start stop dualogic) fiatın internet sitesinde ; direksiyondan kumandalı, radyo, cd ve mp3 çalar s yani standart olarak gösteriliyor. Fakat teybin arka kısmında aux bağlantısıda gösteriliyor lakin media tuşuna bastığınızda ise aux moduna geçmiyor, geçmeye de pek niyetli olduğu görülmüyorforumlarda aradım net bir cevap bulamadım. Kısaca umudumuzu keselim mi? Teşekkür ederim.
Konu marineros tarafından (30/11/2013 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.
Benim de 2012 Punto aracım var. Benim aracımda da mp3 var, cd var ama aux gelmiyor media yazısına basınca. Bunun bir programı varmış. Atılıyormuş ama ben gaziantep bulamadım. Dışarıda yapabilecek var mı bilemiyorum.
merhabalar beyler bir aux kablosu aldım kestim pimlerde hazır elektrikçilerde lehim kafa fln yapıcaz.. ama kesince bende iki kablo ve kabloların yanında ince teller çıktı şimdi iki kablo ve bu ince telleri birleştreyimmi bir bilginiz varmı ?[/IMG]
![]()
![]()
Konu mesutbuyruk tarafından (20/12/2013 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.
Beyaz ve kirmizi sag ve sol cikis.diger iki taneyi birbirini baglayin ve sase ucu olacak.toplam 3 tane cikis olur.kolay gelsin
GT-I8190 üzerinde ile gönderildi now
menüde aux çıkmayan arkadaşlar data in ve data aut soketlerine kısa devre yaparak çözüme ulaşabilirler. 384. mesajda fotoğrafı paylaşılmış zaten
ellerinsz dert görmesin teşekkürler
şimdi aracın yanından geldim aux işini sonunda hallettim note 2 ye taktım harika ses veriyor cd den farkı yok aux kablosunu kendim yaptım maliyetide 3 tl oldum 2 liraya 1,5 metre kablo 1 lirada erkek soket ve kablo pabuçlarına verdim.Bundan sonra cd ile işim olmaz note 2 ye şarkıları atarken şarkının dosyasınada fiat logosu yüklüyorum araçta dinlerken sanki aracın orjinal parçası gibi duruyor note 2 için güzel tutacakta almıştım oldukça kaliteli telefonu araçta resmen multimedya olarak kullanıyorum klip,mp3 ve tabiki igo navigasyonla araçta resimleride çeker paylaşırım şu aux işini herkese tavsiye ederim özellikle akıllı telefon kullanan arkadaşlara
![]()
Konu erenemre tarafından (16/02/2014 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.
bende bu girişten yapmk veya satın almak istiyorum ama öncesınde emin değiim olur mu olmaz mı araçta cd tuşuna bastıgımda 2 kere hiç bir tepki vermıor cd yokken bastıgımda ise cd nin olmadıgıyla ilgili bişyler yazıyor yani aux yazısı hiç bi şekilde çıkmıyor
teypin markası üzerinde blaupkunt de yazmıyor
Sizce 40tl lik ürünü alsam olurmu ?
Arkadaşlar merhaba;
2013 puntom var. teyp üzerinde aux girişi yok. ona rağmen teyp nasıl aux girişi yaptırabilirim. yardım lütfen...
Blaupunkt Teypler için Aux Kablosu «Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
buradaan satı alabilirsiniz yada 0312 394 15 10 - 0543 727 06 06 kemal oto numarayı arayın yardımcı olalım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri