Arkadaşlar ben çok iyi hatırlıyorum, teyp üzerinde aux menüsü çıkıyordu, fakat şuan çıkmıyor.Bir ayarı falan mı var.Kablodan almak istiyorum ama aux varmı yokmu bilmiyorum.
Evo 2011 active dualogic aracım
kargolarınız göndeirlmiştir güle güle kullanın ..
siparişlerinizi buradan verebiliyorsunuz.. https://www.kemaloto.com/main/blaupu...u-17-0-17.html
Blaupunkt Teypler iin Aux Kablosu Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Arkadaşlar ben çok iyi hatırlıyorum, teyp üzerinde aux menüsü çıkıyordu, fakat şuan çıkmıyor.Bir ayarı falan mı var.Kablodan almak istiyorum ama aux varmı yokmu bilmiyorum.
Evo 2011 active dualogic aracım
Media tusuna bastiginda varsa olur yoksa malesef![]()
Teşekkürler Mehmet Kargoyu bu sabah aldım hemen acıp montajı yaptım bağladım ipod'u süper oldu vallaha ürün hakikatten kaliteli herkese tavsiye ederim![]()
Teşekkürler Aynen vallaha adı gibi sürat kargo maşallahları var vallaha![]()
bnde aldim daha takmak nasip olmadi bn anfi cikisi olarak kullanicam hem de aux cikisni tbikide![]()
Peki bu aux cikistaki bahsettiginiz soketleri kablonun uçlarını hazırladıktan sonra deneme yanılma seklinde deneyerek bu 3 sokete ses alana dek degdirerek denesek bir sıkıntı olur mU ? Çıkışları yakma vs. Bir sorunla karsilasabilirmiyim?
Deneme Yanılma Yöntemiyle Hallettim. Şuan Sorunsuz![]()
Aux ses kablosuna ceptelefonunu bagladım ,sankı telefon kıtı gıbı oldu,telefondakı mp3 playerıda kullanıyorum radyo,cd calar ne ıse yarıyor unuttum,bu arada ceptede garmın mobıle navıgasyon yukledım,navıgasyon almayada gerek kalmadı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
2011 grande punto nun anfi çıkışı varmı teyp üzerinden yoksa kablo ıvır zıvırlamı ekleniyo
Nokia E55 benımkı fakat tavsıye etmem soylekı garmin navıgasyonda koordınat gıremıyorum 95' 110 29 50 korrdınatlarını gırdıgımde rakam yazmıyor alfabe yazıyor ve Ankara,cankaya,m.yazıcıoglu cd ,no dedıgımde numarayı gıremıyorum bu telefondakı navıgasyon sıkıntım bu dokunmatık telefınlar cok daha rahat nokıa5800xpress musıc daha ıyı garmın mobıle navıgasyonda
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
1.3 dynamic evo var bende denemedim ama yarın bakacam aux varmı yokmu.eğer yoksa yapabileceğimiz bişey varmı?(gidip bayiyi dağıtmak gibi)
kabloyu bende 6 aydır kullanıyorum genellikle cep telefonu takıyorum o yüzden ne bluetooth araç kiti nede navigasyona gerek duyuyorum. bütün işi telefonla PUNTO hallediyo...
acaba teybin şeması punto ile aynı mı bilen var mıdır?
Bir firma şunları ithal etse de bizim derdimiz kökten bitse...
7" Fiat Grande Punto
DVD Player touch screen,
USB, SD, AM/FM radio,
TV, Bluetooth, Ipod,
Navigasyon map 2G SD card
![]()
Gece gece canım sıkıldı söktüm teybi bağladım aux kablolarınıseste hafif cızırtı var ama yarın gündüz gözüne uğraşıcam biraz daha.iphone dan müzikte çalabiliyorum bu çok ii oldu.fotoğraf çektim bi kaçkare istenirse yükleyebilirim.yarım saat anca sürdü.bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar...
Arkadaşlar Ankarada Kemal Oto ya taktırdım Aux kablosu süper bence.Aynı zamanda da araç kiti olarak kullanılıyor. Montajı 5 dk sürüyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri