Bir çok sitede okuduğuma göre bluetooth kiti pek de işe yarar bişi değil aslındaama şöyle diyeyim cihaz ile telefonunuzu eşleştiriyorsunuz. Sonra araçta giderken telefonunuzdan şarkı çalıyorsunuz telefonda diyor ki bluetooth cihaz üzerinden çalınsınmı evet derseniz aracın içinden dinlemenize olanak sağlıyor. Ayrıca yine bu şekilde telefon geldiğin de aracın içinden konuşmanıza olanak sağlıyor.
Aux kablosuna gelince sitemizden Femoli abimiz aux kablosu satıyor takması da alması da çok basit 20lira kabloya verip 10 lirada takmaya vermeyin![]()
Artık Fiorinolu
teybin saginda ve solunda simetrik 4 tane delik var... oralara sis, tel, tornavida vs... ayni anda sokunca teyp tirnaklarindan kurtuluyor... bu sekilde teybi sokup arkasina bakarsaniz kablonun takilacagi yeri gorursunuz.. zaten uyan tek yer var.. ben ilk denemde yaptim... hic elektrikciye goturmenize gerek yok bence
ayhan enişte sana da alalim bu cihazdan![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
bu arada bu guncelleme isini banada ozelden atarmısınız![]()
az once gozumu karartip verdim siparisi...
saticiya haritalari sordum;
" Program olarak HD destekli 2 yazılım var igo8 ve igo primo. Her ikisi de yüklü geliyor. Haritalar güncel ve basarsoftundur." dedi....
beklemedeyim, bakalim nasilmis gorucez![]()
eveeetttt alet bugun elime gecti... ilk izlenimler oldukca iyi.. cigli - bornova arasi gidip geldim denedim.... arada baska yerlere dondum hemen alternatif rota cizdi.. gerci daha yeterince kurcalamadim ama iyi gibi.. bu arada icine klip, cizgi film, mp3 yuklemisler onlarada baktim medya playeri kullanisli ve hizli calisiyor. bluetoothla telefona baglandim cihaz uzerinden telefon cevaplama, yeni arama yapmasi oldukca pratik.. bitek internete baglanamadim ama onda benim hatam var sanirim biraz daha kurcaliycam... arabada yerlestircek kendime gore guzel biyer bulayim fotograflarini da yuklerim...
sonuc olarak elimi tasin altina soktum ama simdilik iyiki almisim diyorum... fikir verip yardimci olan herkese tesekkurler
Merak etme pişman olmazsınihtiyaçlarının tamamını karşılayacak bircihazdır. yazılım olarak igo primo kullan en başarılı ve son yazılımıdır igonun
![]()
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri