selam arkadaslar aracımı 2. el olarak aldım sesınden pek memnun kalmadım orjınallıgını bozmadan nasıl bı alternatıf bulabılırım veya cok pahalı olmayacak sekılde nelerı degıstırebılırım veya ekleyebılırım tesekkurler
valla ben de dünden beri, acaba orjinal teybi hiç yerinden sökmeden ikinci bir teyp takılabilir mi diye düşünüyorum....bir buton ile hangi teybin kullanılacağına karar verilemez mi acaba?arkadaşlardan fikri olan varsa cok sevinirim.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Blaupunkt yetkili servisi orjinal teybin içinden amfi çıkışı alabiliyor hemde servis yaptığı için garanti bozulmuyor.Tecrübesiz ellere de teslim etmemiş oluyorsunuz ve aracın orjinalliği de bozulmuyor....
Bilginize arkadaşlar....![]()
orjinal teype anfi çıkışı taktırıp istediğiniz sistemi bağlayabilirsiniz ses orjinal anfi çıkışlı bi teyp kadar tatminkar olmasa da fazlasıyla iş görecektir.Tecrübeyle sabittir
arkadaşlar ben daha geçen gün orjinal teyibi çıkarmadan bir tane dek çeviricisiyle teybin orjinal çıkışının bir tanesini deke çevirdim ve içindeki 4 tane orjinal kolonuyla çokta güzel çalıyor benimçok hoşuma gitti sadece bir adet bas taktım ve gerçekten mükemel bir ses alıyorum bilginize......
bu konuyla ilgili daha fazla bilgi verebilecek olan varmı?
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Orjinal teypten performans alma fikri benim de aklıma çok yatıyor, biraz araştırıcam bakalım.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri