Valla benm de çok hoşuma gitti fiyatları da çok uygunbirileri bi şeyler yazsa bari de merakımız giderilse
![]()
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben kutulu mutulu basslarla uğraşmak istemiyorum.bana temiz net ses lazım.kafamı ağrıtcak sese gerek yokyani sesi sona dayasam bile kulakları rahatsız etmeyen duru ve temiz ses istiyorum.tabi ki azcık da bass olucak.bu yüzden midd bas tercih ettim.bütçem de biraz az.ürünleri aşşağıda belirttim.sizce 1000 veya 1500 wat amfiyle 2 takım midbass işimi görür mü? yani temiz net ses alabilir miyim.ya da sadece arkalara mı midbass taksam.önleri hiç ellemesem mi?
şimdiden teşekkürler.
anfi
JAMESON USA -604 4KANAL 1500W AMFİ SIFIR GARANTİ GittiGidiyor.com'da #31045781
1000W 4 ÇIKIŞLI PROFESYONEL ALPİN ANFİ USA 334 GittiGidiyor.com'da #30810184
mid bass
JBL GT5- 650 C 16cm COMPONENT SIFIR ORJİNAL GittiGidiyor.com'da #29829132
...GP...
Valla benm de çok hoşuma gitti fiyatları da çok uygunbirileri bi şeyler yazsa bari de merakımız giderilse
![]()
Artık Fiorinolu
evet bu ses sistemleri konusunda sanırım pek kimsenin bilgisi yoktecrübe ederek görücez heralde
![]()
...GP...
benim orda anlamadığım bi durum var 2 adet crossover
bulunmaktadır diyor nedir bu
Artık Fiorinolu
Bugün krakercocuk'un aracına montajını yaptık, subwoofer olmadan ses nasıl oluyor yorumlarını anlatsın size![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Bence çok dandik bi sistem ben bunların hiç birini arabama takmam.İllada ucuz yollu bişey olsun dersen xetec 350.6 anfi 5 kanallı 300tl,kicker ds 650 mid 160tl,arka mdf ye pioneer 257 F wofer 140tl tamamdır.Param az diye acele edip uyduruk ürünlere gerek yok biraz sabırlı olmak lazım aceleye gelmez![]()
bu arada crossover mid baslarda filtre amaçlı kullanılıyor içinde bobin falan var sesi netleştiriyor diye biliyorum tam emin değilim.
evet bu konuda haklısın hem sesi netleştiriyor hem middlerin yanmasını önlüyorbu arada crossover mid baslarda filtre amaçlı kullanılıyor içinde bobin falan var sesi netleştiriyor diye biliyorum tam emin değilim.
anfiye baktığımızda genel olarak iyi görünüyor 4 ohm olması dışında bu size bas konusunda sıkıntı verebilir
ALPİN gelince hiiç bir işe yaramaz boşa verilmiş para olur
componentler güzel alınabilinir
ama bu tesisattan sadece ses alırsınız bass olayını ne yapacaksınız
hocam anfiyi ben sadece midbassları kaldırsın diye alıorum.daha kaliteli bi şey mi almam gerekiyor.yani bu midbassları kaldırmaz mı bu anfiler.
ayrıca bass konusu çok önemli değil.hafif bi bass versin yeter.
...GP...
evet midd basları kaldırır bir sorun olmaz ama bas konusunda hiiç birşey alamazssın mid bassın amacı sadece sesi yükseltmek ve netleştirmek
subwoofer olmadan ses mid basslarlada sağlanabiliyor subwoofer almak istemiyorsanız 1 takım focal yada kicker alın oturun ses dinleyin
buradan Genius Engin abiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım..kendi arabasıyla bu kadar ilgilenmemiştir heralde..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Xetec Vector 200*4 anfi senin işini gorur..sahibindene bakarsan orda war baya bbi.bu anfiyle 4 kolon pionner 440 watt. + 1500 kicker L7 kullandım sorunsuz çaılştırdı.jbl'in ürettiği bir markaymş 2 tane mid bass baglıcaksan rahatlıkla ısını gorur.
jbl midler tmm ama amfiler bence de 5 para etmez. xetec düşünülebilir ya da soundmagusta işini görür. woofer olmadan bişe anlaman zor er ya da geç o wooferı taktırırsın bence en azından 5 kanal bi amfi al woofera hazırlık olsun teypte değişmek lazım aslında...
krakerçocuk'un da dediği gibi
4 kanal xetec amfi-2 takım kicker ds 650.2
bu sistem iş görür heralde.az da olsa bass ve temiz net bir ses alabilirim heralde?
...GP...
benim tavsiyem kicker ds alma başka bi seri al ks al mesela ya da ss al. dsleri dinledim beğenmedim.
hocam o senin dediklerin pahalı bizi aşar.ds en mantıklısı ve uygunudur.
...GP...
madem öyle ben alırken neden tavsiye vermediniz. gerçi ben çook memnunum. nede olsa müzisyen adamımaz cok ses kalitesinden anlarım. teybinde çok önemli tabi..saolsun ayhan ve engin abinin tavsiyeleriyle güzel bi sistem kurdum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri