nerde yaptırdıysanız orada baktırın başkasının yaptığı işin üstüne iş yapmak pek sağlıklı olmuyor gene başınız ağrır en iyisi tesisatınızı kim yaptıysa ona gidin
aracımda jbl 6 ÇIKISLI ANFİM VAR HERTZ 30CM BASSIM VAR TÜM KABLO İŞLEMLERİNİ İSTDA YAPTIRDIM FAKAT ARA ARA BASS TA VURMALAR VE RİTİMSİZ CALMA OLUYOR EĞER BİR TANIDIGINIZ VARSA YÖNLENDİREBİLİRMİSİNİZ?
nerde yaptırdıysanız orada baktırın başkasının yaptığı işin üstüne iş yapmak pek sağlıklı olmuyor gene başınız ağrır en iyisi tesisatınızı kim yaptıysa ona gidin
Istanbula gitmek istemiyorum işlem tahminim basit dönüştürücede sorun var göstermek istiyorum sorunu saglam bir tesisatcı anlar ama bakalım artık
abii cinarli camisi var izmit carsida orda iyi biii tesisatci var ama fiyati biraz ucukdur oranin bide yillarin tesisatcisi var bulvarin orda sorarsni gosterirler dunya gozun ilersnde
abi cınarlıdakılere gıtme belkı yardımcı olurlar ama sanayıde entegre tuning war erhan abi o ayarlar sana direk oraya gıt kımseye kurcalattırmadan...
Semih arkadasımızın dedıgı gıbı bulwarda Ak elektronık war orayada gıdebılırsın....
Konu tutkuaydin41 tarafından (20/02/2011 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.
Hadi Abisi .)
Teşekkürler arkdaşlar değerlendircem sanayiye gittim tesisatçı yok dediler döndüm geldim.bakıcm arklar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri