açıkcası benimde merak ettiğim bir konu bu önerebileceğiniz bir navigasyon markası varmı??
Merhabalar.
Yaklaşık 3 hafta sonra umarım evoma kavuşuyorum.
kit ile aldığım icin aracı blue&me ve tom tom ön hazırlık geliyor.
Burda bi soket hazır halde. Peki tom tom dışında edineceğim herhangi bir navigasyon cihazını buraya monte edebiliyormuyum?
Ve hangi navigasyon cihazını önerirsiniz ?
Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.
açıkcası benimde merak ettiğim bir konu bu önerebileceğiniz bir navigasyon markası varmı??
Ya iyi veya kötü bi cihaz alıpta oraya monte edemedikten sonra pek bi anlamı yok camda vantuz istemiyorum![]()
açıkcası bende istemiyorum ama ben sol tarafa düşünüyorum orası daha müsayit herhalde
Sende soket varmı
abi bende birşey yok benimki GP zaten
hı anladım![]()
bu nasıldır acaba bir bilen varmı yada kullanan
VATAN COMPUTER - PIRANHA - QUATRO 5" TV'Lİ GPS NAVİGASYON CİHAZI - Navigasyon Cihazları
gayet güzel hemde tvliymiş![]()
Size önerim lütfen fiyatları cazip gelse de Piranha ve Mio gibi markalardan uzak durun. Paranız varsa Tom Tom ya da Garmin, benim gibi orta karar ama kaliteli olsun diyorsanız da Navitech, Navking gibi markalara yönelebilirsiniz.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
peki bu nasıl
VATAN COMPUTER - TOMTOM - TOMTOM XL GPS NAVİGASYON CİHAZI (Türkiye) - Navigasyon Cihazları
ayrıca sen nereye monte ettin resim varsa ekleyebilirmisin
Ben de ilk başlarda sol kelebek camını çok ideal bulmuştum montaj için ama sonra oraya koyduğum tutucu yatay konumlandırıldığı için yolda ses yapmaya başlayınca ön cama monte ettim. Şu linkte fotolar var:
https://forum.grandepuntotr.com/ses-...emi-aldim.html
Ayrıca yolladığın linkteki cihaz marka, fiyat ve ekran boyutu açsından çekici olsa da işlemci hızı 266 MHz, rota dışına saptığınızda yeniden rota hesaplamada ve uyduya bağnalmalarda sıkıntı yaratacaktır diye düşünüyorum. Bende 500 MHz o hız.
Konu LeoN48 tarafından (08/09/2010 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
arkadaslar ben cinden getirttim 100 liraya. biladere de navitech aldık. inceledim programını haritasını suyunu buyunu benmki ile aynı neredeyse. ve iki aleti inceleyen biri sunu dusunmeden edemiyor bu sanki aynı fabrikadan cıkmıs gibi .. tek sorunu yasal guncelleme yapamayısınız onun dısında her özelligi aynı eger yapabilirseniz cinden getirtin pisman olmazsınız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri