arkadaşlar navigasyon alıyım diye düşüncem var ama bazı telefonlarda bu özellikte varmış heralde çok fazla anlamam bu işlerden bu konudaki fikirlerinizi beyan edermisiniz ?
hem telefon hem navigasyon olması iyi bişey gibime geliyor![]()
arkadaşlar navigasyon alıyım diye düşüncem var ama bazı telefonlarda bu özellikte varmış heralde çok fazla anlamam bu işlerden bu konudaki fikirlerinizi beyan edermisiniz ?
hem telefon hem navigasyon olması iyi bişey gibime geliyor![]()
sevgili abicim
))
ben tek bir şey söyliyim bir cihazın ne kadar çok özelliği olursa o kadar problem. Bir çok telefon artık GPS özelliğine sahip nokia samsung vs bir çok marka GPs li telefonlarını satışa çıkardı...
Ben nokia 5800 da gps kullandım bağlantı hızları tatmin edici değil. Sonra şimdiki cihazım samsung i900 omnia onda da pek memnun deilim. En güzeli çin malı () bile olsa 150 liraya bir GPS alarak tek amaçlı kullanmak.
Bir çok kullanıcı markalaşmış gps cihazını tercih etmeni söyler. ama ben pek markalara takılmıyorum açıkcası bundan önceki patlayan GPS cihazım X markalı bir cihazdı cihazı sadece paralel konumda kaldığı sürece sinyal alabilen bir anteni vardıama şimdi kullandığım cihaz gittigidiyordan 150lira verilmiş 4,3" lik bir cihaz torpidodan bile yol tarifi yapıyor
![]()
Hem telefon hemde GPS cihazlarında yolda kullanımı pek kullanışlı olmayacaktır. Özellikle hem gps de hemde telefonda 3,5"lik jak varsa aracının aux çıkışını buraya takacaksın aracın içinden hem mp3 hemde yol yardımı alacaksın ama her telefon çaldığında karışıklığa uğrayacaksın![]()
benim tavsiyem telefonunu ayrı Gpsini ayrı albenim telefondada var gps ama ben sadece yürüyerek giderceğim yerlerde kullanıyorum...
Artık Fiorinolu
seninkinin markası nedir erkancım
telefonun mu yoksa GPS cihazının mı abi ?
Artık Fiorinolu
Artık Fiorinolu
Telefonla bu iş olmaz cihazını almak en dogru karardır...
I ' m c a p u l i n g . . .
bu konuda erkana katılıyorum. hem ekran olarak daha büyük kullanma avantajı var ayrıca telefondaki navigasyon uyduya çok geç bağlanıyor.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
telefonlu olandan vazgeçtim sayenizde![]()
Abi bendede navigasyonlu telefon var ama baglantı hızı yavas işlemcı yavas ekran kucuk vs..Al bıtane piranha 5 inç ohh degme keyfıne
I ' m c a p u l i n g . . .
adem ikiside boş şeyler. naviyi elektirigi takılı duracak şekilde sabitlenmezse ortalarda kablo oluyor adamın eli kolu takılıyor. cep telefonu bende var gps hiç kullanmadım adama kaza yaptırır. navi ise navitech in var geçen lazım oldu samsunda şarjı bitikmiş..
Şarjı çakmaklığa bağladım tabi kablosunu yaklaşık 1.5 metre daha uzatarak.Navigasyonuda ön cama vakumlu zımbırtısı ile tutturuyorsunuz zaten.O tutturdunuz kısımdan ön canım alt kısımlarından gizleyerek kapı kenarından çakmaklığa kadar getirdim.Bi tanede çakmak soketi çoklayıcı aldım hem mp3 çalar çalışıyor hemde navigasyonu şarj ediyo.Yavaş yavaş ozan gibi olmaya başladım bende![]()
![]()
Puntolojik
Hem telefon hem navi istersen 5800 al abi hem fiyatıda uygun ama navigasyon olarak geç bağlanıyor ondan en iyisi sadece navigasyon cihazı almak.
ben sürekli şarza takılı kullanıyorum. cihazı dasol kelebek camının yanına yerleştirdim. Adem abi navigasyon cihazı alacak olursan bluetoothlu olanlardan tercih et.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Bence asıl amacı için üretilmiş bir ürünü alırsanız sizin için daha faydalı olur..
Bırakın telefon sizi konuşturma görevini görsün. Nevigasyonda gideceğiniz yere götürsün![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Adem kardeşim bu konudaki karar biraz da ne sıklıkta kullanacağına bağlı,kırk yılda bir lazım olur diye düşünüyorsan telefonda işini görür.Arabanın her yerinde cihazlar vs gereksiz ama sık kullanıyorsan kesin hemde geniş ekranlı bir navi cihazı al.Bende samsung var kırk yılda bir lazım oluyor ve işmi görüyor.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri