sevgili abicim
))
ben tek bir şey söyliyim bir cihazın ne kadar çok özelliği olursa o kadar problem. Bir çok telefon artık GPS özelliğine sahip nokia samsung vs bir çok marka GPs li telefonlarını satışa çıkardı...
Ben nokia 5800 da gps kullandım bağlantı hızları tatmin edici değil. Sonra şimdiki cihazım samsung i900 omnia onda da pek memnun deilim. En güzeli çin malı () bile olsa 150 liraya bir GPS alarak tek amaçlı kullanmak.
Bir çok kullanıcı markalaşmış gps cihazını tercih etmeni söyler. ama ben pek markalara takılmıyorum açıkcası bundan önceki patlayan GPS cihazım X markalı bir cihazdı cihazı sadece paralel konumda kaldığı sürece sinyal alabilen bir anteni vardıama şimdi kullandığım cihaz gittigidiyordan 150lira verilmiş 4,3" lik bir cihaz torpidodan bile yol tarifi yapıyor
![]()
Hem telefon hemde GPS cihazlarında yolda kullanımı pek kullanışlı olmayacaktır. Özellikle hem gps de hemde telefonda 3,5"lik jak varsa aracının aux çıkışını buraya takacaksın aracın içinden hem mp3 hemde yol yardımı alacaksın ama her telefon çaldığında karışıklığa uğrayacaksın![]()
benim tavsiyem telefonunu ayrı Gpsini ayrı albenim telefondada var gps ama ben sadece yürüyerek giderceğim yerlerde kullanıyorum...
Yer imleri