Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Dikkat! Grande Punto hassas ön takımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Cem SAKARYA
    theblight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 37

Benim 25.000km deyken yaptı bu sorunu değişim talep ettim ama servis yanaşmadı söküp yağladılar ve bana davlumbaza pek su tutturmamamı önerdiler şuan 30.850deyim bi sıkıntım yok.Olursa da garantiden değiştiricekler takozları ama onlarda söylediler bu parçalar değişse bile bu sorunun tekrarlamayacağının garantisi olmayacağını.

_ _
    Muhendis06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 215

Alıntı theblight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 25.000km deyken yaptı bu sorunu değişim talep ettim ama servis yanaşmadı söküp yağladılar ve bana davlumbaza pek su tutturmamamı önerdiler şuan 30.850deyim bi sıkıntım yok.Olursa da garantiden değiştiricekler takozları ama onlarda söylediler bu parçalar değişse bile bu sorunun tekrarlamayacağının garantisi olmayacağını.
    Neden? cunku amortisor takozlari oyle bir tasarlanmis ki, gres tutmuyor mubarek. Yagmurdan camurdan veya basincli su ile yikadiktan sonra, akip gidiveriyor su gibi... Haydi grese haydi grese...
    1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km

Aydın Erden
    Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AE003
    Edilen teşekkür: 21

Arkadaşlar sanırım bu sorun bende de var. Bugün araca bindiğimde direksiyonu çevirirken emre arkadaşımızın tarif ettiği şekilde tok tokkk tokkk! tarzında adeta direksiyona birileri vuruyormuşcasına, aracın içinde bulunan herkes tarafından duyulabilecek seviyede bir ses geliyor. Ürkütücü birşey, umarım sorun sizin bahsettiğiniz gibi takozdandır zira benim aklıma burda yazılanları okumadan önce daha beter arızalar geldi...

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

türkiye yollarına ön takım dayanmaz

pazar günü beşiktaştan topkapı (istanbul) istikametine geliyordum.E-5 te gidiyorsun sonuçta 3-4 şeritli yol...
    kardeşim her yer delik deşik.hele o haliç köprüsünün üzerinden geçerken fena şekilde tırstım.kocaman kocaman çukurlar aman yarabbi burası neresi pakistan mı yoksa dağbaşımı

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

ön takımlardan ziyade arkalar daha hassas yani daha sert.. kasislerde olsun çukurlarda olsun ön taraf gayet sessiz ve sarsıntısız geçerken arka taraf hoplattırıyor maşallah.. satın alırken opsiyon olarak konfor süspansiyon sistemi eklenmeli.. albea ve linea süspansiyon ve konfor konusunda daha iyi geldi bana..

ilker sezgin
    ilkersezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 17

merhabalar. bagaj kapağını açıp arabayı esnetmeye çalıştım araba kütük gibi ama ön kısım daha yumuşak esneme daha fazla , virajlarda asfalt yaması olan yerlerde araba hafif kıç atıyor acaba bunun sebebe tam bağımsız süspansiyon olmaması olabilir mi? lastiklerin sertliğiyle alakalı olabilir mi? bu durumdan utanır oldum arkadan gelen sürücüler bu durumu görüyordur herhalde. ben bu gidişle arabanın alt takımlarını komple değiştireceğim herhalde. maalesef sorunlu bir alt takımlarımız var. şimdi bazı markaların arabalarına niye yüksek fiyat çektiklerini daha rahat anlayabiliyorum. adamlar bizim verdiğimiz paralardan 7-8 bin tl fazla veriyorlar ama bizim gibide amortisör takozları, z rotlar, amortisör, cıty , gibi zottirik şeylerle uğraşmıyorlar. bir daha fıat mı asla.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

rüstem evren baldemir
    phyevren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 81

Alıntı ilkersezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar. bagaj kapağını açıp arabayı esnetmeye çalıştım araba kütük gibi ama ön kısım daha yumuşak esneme daha fazla , virajlarda asfalt yaması olan yerlerde araba hafif kıç atıyor acaba bunun sebebe tam bağımsız süspansiyon olmaması olabilir mi? lastiklerin sertliğiyle alakalı olabilir mi? bu durumdan utanır oldum arkadan gelen sürücüler bu durumu görüyordur herhalde. ben bu gidişle arabanın alt takımlarını komple değiştireceğim herhalde. maalesef sorunlu bir alt takımlarımız var. şimdi bazı markaların arabalarına niye yüksek fiyat çektiklerini daha rahat anlayabiliyorum. adamlar bizim verdiğimiz paralardan 7-8 bin tl fazla veriyorlar ama bizim gibide amortisör takozları, z rotlar, amortisör, cıty , gibi zottirik şeylerle uğraşmıyorlar. bir daha fıat mı asla.
    ,

kesinlikle katılıyorum..
    ben bursa da yaşıyorum burada fiat fabrikasında çalışan bir arkadaşla tanıştım linea lar için çok sağlam süspansiyonu var dedi grandepuntodan farklı dedi gp.ye göre 3 kat yalıtım var alırsan linea al bi daha kine diye tavsiye verdi.

GP yi adamlar italyada üretiyor F1 pistinde test edip yallah gemiye oradan türkiyeye!
    son yurdum yollarında araçlar ötmeye başlıyor.
    Ülke şartlarına uydurmadan satmayacaksın o zaman bu arabayı!

Bi daha ki aracım yine fiat olacak ama TOFAŞ üretimi olacak şimdilik favorim LİNEA!

kucukm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 7

selamlar,
    linea daki suspansiyon veya benzeri kalitede suspansiyon GP ye takılabilinir mi?

murat küçük
    murat53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 15

benim bundan önceki aracım palioydu tık ses çıkarmazdı o canım aracı verip üzerine bir palio parası daha vererek kendime çoook büyük bir sıkıntı aldığımı dşünüyorum valla bıktım bende bu puntonun bu zırıltılarından gıcırtılarından.bende diyorum bidaha punto asla.fiat yetkilileri bunları okumuyomu hiç.yoksa bizim araçlara iyileştirilmiş parça yapmakla fazlamı meşgul.

Ahmet KARAAĞAÇ
    drahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    38 AK 253
    Edilen teşekkür: 75

selam arkadaşlar bu ses olayı benim arabada da ortaya çıktı. geçtiğimiz hafta sonu arabayı yıkattım basınçlı su ile ondan sonra oldu. genelde kendim yıkardım hava soğuk diye yıkattık ses gelmeye başladı. takoz fiyatlarına 90 lira diyorlar kayseri ve sivasta kayseirde yok sivasta 1 tane imiş.
    bu gresleme olayı gerçekten işe yarıyor mu?
    sıvı gresi nereden bulabilirim
    teşekkürler...

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Arkadaşlar bırakında biraz ses olsun yaaa..
    Benım arkadasımda porsche var inanın sesten içerde durulmuyor...
    Koltuklarda alt takımlardan suspansıyon zaten yok motor hörül hörül cam ufacık hamam gıbı oluyo ıcerısı kucucuk daha sayıyımmı
    Bu kadarı kadı kızında bile olur....
    I ' m c a p u l i n g . . .

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı denizasil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bırakında biraz ses olsun yaaa..
    Benım arkadasımda porsche var inanın sesten içerde durulmuyor...
    Koltuklarda alt takımlardan suspansıyon zaten yok motor hörül hörül cam ufacık hamam gıbı oluyo ıcerısı kucucuk daha sayıyımmı
    Bu kadarı kadı kızında bile olur....
    Deniz, Porsche kaç model?

GP nun sert ve biraz da sesli çalışan süspansiyon sistemi var.Evo ile değişen sistemi bir görmek lazım....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12