geçmiş olsun berk'cim napcan bakım bu 360 normall
ben 6ay önce yaptrmısım balatasız 257-287 mi ne öle bişi tutmustu park sensörü olayı iyimiş naasıl bişi o kampanya iila bakım mı gerekiooo ??
geçmiş olsun berk'cim napcan bakım bu 360 normall
ben 6ay önce yaptrmısım balatasız 257-287 mi ne öle bişi tutmustu park sensörü olayı iyimiş naasıl bişi o kampanya iila bakım mı gerekiooo ??
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
Kampanya 29 şubata kadar geçerli.serviste 250 ytl lik bakım yaptırırsanız(kaporta-boya işlemleri hariç) size 3 seçenek sunuluyor.birinci seçenek park sensörü seçeneği.fakat bu seçeneğe park sensörü işçiliği dahil değil...ikinci seçenek güvenlik paketi seçeneği. bu pakette paspas, trafik seti ve yangın tüpü veriliyor.Üçüncü seçenek olan görüş paketinde ise cam silecek suyu ve polen filtresi malzemeleri bulunuyor.en mantıklısı eğer aracınızda yoksa park sensörü paketidir.çünkü sensörler gayet güzel.dijital göstergeli ve göstergeler engelin yönünü ve engele olan mesafeyi gösteriyor.yaklaşık 50-60 ytl civarı işçilik ücreti var.malum tampon ve döşemeler söküşüyor...şimdiden kampanyaya katılıp hediyelerini alan arkadaşlara hayırlı olsun..Adapazarı Samtaş'a gelirseniz ben size bunlardan başka hediyeler de veririrm..beklerim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri