Kusurabakmada kardeş kesinlikle katılmıyorum. servis demek garanti demek kesinlikle DEĞİL. garanti kapsamında olan aracı bile garanti kapsamında yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. sonradan takılan parçalara garanti veriyorlar demişsinizde zaten ilk taktıklarında aldıkları ücrek o işin iki katı ücreti !!! yani aynı işi iki kez daha yapsalar yine kardalar !!! servisler kurnaz olmuşlar biliyorlar garantili aracı insanlar dışarda yaptırmak istemeyecekler. o yuzden basıyorlar kazığı. işçilik kesinlikle sıfır. sökme takmayı bile özenerek isteyerek yapmıyorlar baştan sağma yapıyorlar. kendi puntom da kırık parçaları ve eksik vidaları bilirim !!! işlem yapılırken aracın yanına niye almıyorlar zannediyorsunuz ? yapılan işlemleri görseniz, özensizliği görseniz kavga çıkar !!! velasıl ben kesinlikle önermiyorum ( diğer marka araç servislerini bilmediğim için konunun dışında bırakmak isterim). ayrıca önemli bir konuyu daha söyleyeyim. araçlarınız garanti kapsamında olsa dahi bakımları dışarıda yaptırabilirsiniz. araç üreticileri 2 yıl içinde olusabilecek sorunları garanti kapsamında karşılamak zorundalar. sadece dışarıda yaptırdığınız işlemlerin detay listesini ( bu faturada yazabilir) saklayın. işiniz daha kolaylaşır.
Yer imleri