Merhaba,punto 1.4 lpgli aracım var. Muayneden önce boyama yaptırmak sonra da gerekli olan bakımlarını yaptırmak istiyorum.Bildiğiniz tanıdığınız makul fiyatlı Kocaeli de bir yerler varsa,önerirseniz sevinirim.
Airbag makara sorunum var bahsettiginiz reno servisi bu konuda yardimci olurmuki???
Aynı sorun bendede var sakın tamirine girmeyin. Araştırmalarım devam ediyor
montajının zor olacağını düşünmüyorum. sadece eli yatkın birine yaptırmak lazım. Birde activelerde sabitleyici tesisatı yok diye biliyorum. Ekranı 2 satır olanlarda.
Ünitenin montajını gittiğim elektrikçi yapacak ancak sabitleyici tesisatı ve aktifleştirmesi konusunda izmitte kime gideceğim bilmiyorum.
otomotivle şimdi görüştüm çok ilgili arkadaş çıktı. Benim sürekli gittiğim elektrikçim var onunla görüştüm şimdi deneriz dedi .
Daha önce cc taktıranların anlattıklarının çıktısını alıp götüreceğim incelemesi için. Daha önce hiç yapmamış. İnşallah yapabilir.
Dediğim gibi beraberde yaptırabiliriz, sizin de şuanda airbag ışığı yanıyor ve direksiyon tuşları ile korna çalışmıyor mu?
airbag ışığı arada yanıyor, direksiyon tuşları kafayı yemiş ses açarken kapatıyor filan. Muhtemelen 1 aylık ömrü kaldı korna filan komple bitmesi için.
Benimki de öyle başlamıştı, şimdi ne tuşlar çalışıyor nede korna, ışık ise sürekli yanıyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri