arkadaşlar antalyada güvendiğiniz gittiğiniz ucuz işçiliği iyi olan usta var mı bilelim sıkıntı olduğunda gidelim
arkadaşlar antalyada güvendiğiniz gittiğiniz ucuz işçiliği iyi olan usta var mı bilelim sıkıntı olduğunda gidelim
Akdeniz Sanayide (5007 sok.) Ekici Otomotiv var, Ramazan Şentürk işletiyor abisiyle beraber, ikisi de Birmot'tan ayrılıp kendi yerlerini açtılar, kaportadan motor bakımına kadar hepsini yapıyorlar. Tavsiye ederim selamımı iletirseniz yardımcı olurlar.
Google map adresi: https://maps.google.com/maps?f=q&sou...304209&iwloc=A
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
eyvallah erdi hafta içi gitmeyi düşüyorum "direksiyonu kontrol ettirin" yazıyor yol bilgisayarında acaba neyi var
Kırmızı uyarı genelde city servo arızasına işaret ediyor, ama direksiyon milinden de olabilir. Direksiyonunda sertleşme vb. sorun yoksa yanlış uyarı da olabilir, aküden kaynaklı elektriksel durum da olabilir. İhtimal çok, kontrol ettirmende fayda var
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
direksiyonda sertleşme yok baktırayım bi ara inş. masraf açmaz yeni aldık nakitte yok![]()
Hayırlısı bakalım![]()
Kutsal oto özel Fiat servisi de gayet iyidir burdaki üyelerin çoğu oraya gidiyor selamımı söylersen yardımcıolacaklardır.hem fiyatları uygun hemde dürüst ve iyi ustadırlar
Yeşil Antalya Sanayi Sitesi 3189 Sok. D:63 Kepez, Antalya
tel: 221 221 0
kutsal otoyu evomu almadan ekspertiz yapan fiat servisi var mı diye bakınırken bulmuştum ama işçiliklerinden haberim yoktu bugün erdininde seninde dediğine gidecem bakacam hangisinin tavrı arıza bulması daha iyi değerlendirmeleri akşam paylaşırım inşallah
bugün gittim arkadaşlar sizin dediğiniz yere kutsal otoya önce gittim usta ilgilendi arıza tespit cihazına bağladı hatayı söyledi fiyatı verdi borcun yok dedi gönderdi
ekici oto biraz daha sıcak geldi adamlar yandaki elektrikçiyi çağırdılar o bakarken başında durdular başka otogazcıyla ilgili bişey gerekti aradı ustayı birlikte gittik çok memnun kaldım ekiciden erdi kardeşimin ismini duyunca daha da bi ilgi gösterdiler sağolsunlar burdan erdi ve kadir kardeşime de teşekkür ederim
Geçmiş olsun diyelim, önemli olan senin işinin hallolması
sağol erdi
Merhabalar
Araçımda motor arıza lambası yanıp tekleme yapıyor
Ögrenciyim antalyada uygun fiyata baktırabilecegim bi yer öneresiniz cok sevinirim ..
Tmm abi çok teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri