Alıntı scarrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
At gözlüğüyle tartıştığımı nereden çıkartıyorsun güzel kardeşim. Bak yukarıda neden bu konunun açıldığı açık açık yazıyor. FİAT'ın keyfi tutumu. Forumda aracımla benzer geçmişe sahip olup söz konusu değişimi yapılmış araçlar varken fiatın bu değişikliği yapmamasını tartışıyoruz. Neyse uzun uzadıya cevap verip konuşmayı monologa dönüştürmeye gerek yok.

Aracım satılık, madem punton yok satayım sana punto sahibi ol sen de...
Hayırlı satışlar olsun.Fiat'ın keyfi tutumunun hep olduğunu benim önceki postlarımdan görebilirsiniz.Amacım monolog'a dönüştürmek değil.Anlatmak istediğim olay hemen bir aracın sizi canınızdan bezdirmesi.Bir konsol bir de Cityle canınıza nasıl tak eder araç? diğer avantajlarını neden göz önünde bulundurmuyorsunuz ben bundan bahsediyorum...

Fiat'ın keyfiliği, Yetkili servislerin pahalı ve umursamaz oluşunu, işlerini doğru yapmadığını hep söyledim...

Punto almayı düşünüyorum ama bu sene gibi değil.Rahat bi 6 ayı var.Şuan bindiğim ford fiestadan da kısa süre sonra ayrılıcam.Nissan ile yola devam.

ve emin olun, ben aracımı araştırıp ta alıcam.götürüp serviste kontrolünü yapıcam ve ince eleyip sık dokuyacam.bu foruma 2 yıl önce de punto almak istediğim için üye oldum, hala da o yüzden burdayım..