77 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat mı? Bir daha tövbe.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Alıntı scarrow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    At gözlüğüyle tartıştığımı nereden çıkartıyorsun güzel kardeşim. Bak yukarıda neden bu konunun açıldığı açık açık yazıyor. FİAT'ın keyfi tutumu. Forumda aracımla benzer geçmişe sahip olup söz konusu değişimi yapılmış araçlar varken fiatın bu değişikliği yapmamasını tartışıyoruz. Neyse uzun uzadıya cevap verip konuşmayı monologa dönüştürmeye gerek yok.

Aracım satılık, madem punton yok satayım sana punto sahibi ol sen de...
    Hayırlı satışlar olsun.Fiat'ın keyfi tutumunun hep olduğunu benim önceki postlarımdan görebilirsiniz.Amacım monolog'a dönüştürmek değil.Anlatmak istediğim olay hemen bir aracın sizi canınızdan bezdirmesi.Bir konsol bir de Cityle canınıza nasıl tak eder araç? diğer avantajlarını neden göz önünde bulundurmuyorsunuz ben bundan bahsediyorum...

Fiat'ın keyfiliği, Yetkili servislerin pahalı ve umursamaz oluşunu, işlerini doğru yapmadığını hep söyledim...

Punto almayı düşünüyorum ama bu sene gibi değil.Rahat bi 6 ayı var.Şuan bindiğim ford fiestadan da kısa süre sonra ayrılıcam.Nissan ile yola devam.

ve emin olun, ben aracımı araştırıp ta alıcam.götürüp serviste kontrolünü yapıcam ve ince eleyip sık dokuyacam.bu foruma 2 yıl önce de punto almak istediğim için üye oldum, hala da o yüzden burdayım..

Gürcan ÖZPENPECİ
    scarrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 102

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer avantajlarını neden göz önünde bulundurmuyorsunuz ben bundan bahsediyorum...

ve emin olun, ben aracımı araştırıp ta alıcam.götürüp serviste kontrolünü yapıcam ve ince eleyip sık dokuyacam.bu foruma 2 yıl önce de punto almak istediğim için üye oldum, hala da o yüzden burdayım..
    4 Yıldır forumdayım. Aracımı almadan önce foruma üye oldum. O zamanlar bu tarz sorun yaşayan kimse yoktu.

Bu iki sorun ve tıkırtı burcu sıkıntısı araçtan aldığım keyfi azalttı. Bunlar da avantajları gölgede bıraktı.

Neyse umarım sana hatasız bir araç denk gelir ve keyifle kullanırsın. Evet punto avantajlı bir araç. Hatta bu sorunum çözülse aracı satıp üzerine ekleyip Bravo almayı düşünüyordum. Ama bu saatten sonra çok zor...Başka bir problemle karşılaşıp yine fiatın keyfi tutumlarıyla muhatap olmak istemiyorum. Bu sebepten de fiatın üzerine bir çizik attım. Ha fiatın çok mu umurunda? Hiç sanmıyorum...

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

4 Yıldır forumdayım. Aracımı almadan önce foruma üye oldum. O zamanlar bu tarz sorun yaşayan kimse yoktu.

Bu iki sorun ve tıkırtı burcu sıkıntısı araçtan aldığım keyfi azalttı. Bunlar da avantajları gölgede bıraktı.

Neyse umarım sana hatasız bir araç denk gelir ve keyifle kullanırsın. Evet punto avantajlı bir araç. Hatta bu sorunum çözülse aracı satıp üzerine ekleyip Bravo almayı düşünüyordum. Ama bu saatten sonra çok zor...Başka bir problemle karşılaşıp yine fiatın keyfi tutumlarıyla muhatap olmak istemiyorum. Bu sebepten de fiatın üzerine bir çizik attım. Ha fiatın çok mu umurunda? Hiç sanmıyorum...
    e canınız sıkıldı tabii.bazıları bunun iyiden iyiye üstüne gidiyor ses yükselterek çözebiliyor.tabii ki kurumsal bir firmanın bu gibi sorunları leb demeden halletmesi gerekiyor.ama malesef fiat filo şirketi artık.intercitynin şaşmazdaki oto havuzuna gidin yarısı fiat.e böyle hazır müşterileri varken fiat bireysel müşterilerine yüz vermiyor...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gürcan ÖZPENPECİ
    scarrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 102

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e canınız sıkıldı tabii.bazıları bunun iyiden iyiye üstüne gidiyor ses yükselterek çözebiliyor.tabii ki kurumsal bir firmanın bu gibi sorunları leb demeden halletmesi gerekiyor.ama malesef fiat filo şirketi artık.intercitynin şaşmazdaki oto havuzuna gidin yarısı fiat.e böyle hazır müşterileri varken fiat bireysel müşterilerine yüz vermiyor...
    Hem servisle hem müşteri hizmetleriyle çok kavga ettim ancak umarsızca yasal haklarınızı kullanmak sizin takdirinizde diyebiliyorlar. Aracı da satacak olunca çok üstelemedim. Sanayide 300-500 liraya yapıyorlar ancak alacak arkadaşı kandırmak istemediğimden bu şekilde satacağım. Kendi gözüyle görsün, içine siniyorsa alsın. Eğer arzu ederse satınaldıktan sonra kendisi ister sanayide tamir ettirir ister servisten parasıyla değiştirir, sinirleri sağlamsa fiatla kavga ederek ücretsiz değiştirir. Bir de başka bir fiat servisine göstereceğim, olmazsa daha da uğraşamayacağım...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Standart Ce: Fiat mı? Bir daha tövbe.

Hem servisle hem müşteri hizmetleriyle çok kavga ettim ancak umarsızca yasal haklarınızı kullanmak sizin takdirinizde diyebiliyorlar. Aracı da satacak olunca çok üstelemedim. Sanayide 300-500 liraya yapıyorlar ancak alacak arkadaşı kandırmak istemediğimden bu şekilde satacağım. Kendi gözüyle görsün, içine siniyorsa alsın. Eğer arzu ederse satınaldıktan sonra kendisi ister sanayide tamir ettirir ister servisten parasıyla değiştirir, sinirleri sağlamsa fiatla kavga ederek ücretsiz değiştirir. Bir de başka bir fiat servisine göstereceğim, olmazsa daha da uğraşamayacağım...
    Göğüs çatlağıyla ilgili son durum nedir acaba servislerin baştan savma durumları geçerlimi hala??.....