Arkadaşlar az önce fiat genel müdürlükten aradılar, nasıl olduysa bu açtığım konu onların kulağına gitmiş Sanırım bunda forum yöneticilerimizin etkisi vardır onlarada ayrıca tşk ediyorum.

Öncelikle arayan arkadaş çok ılımlı anlayışlı birisi, bu konumu okumuş hemen denizli fiat servisi aramış gerekli ikazları yapmış. Bana vaktiniz varsa sıkıntılarınızı ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız sizi dinlemek isterim dedi bende anlattım uzun uzun tüm sıkıntılarımı araçtaki sorunlarımı anlattım. Yarın servisin beni beklediğini ve sorunlarımı çözeceğini söyledi kaçta gideceğimi sordu bende sabah 8 9 arası dedim, öğleyin tekrar arayacağını ve sorunlarım çözülüp çözülmediği hakkında tekrar görüşeceğimizi söyledi.

Konunun başında demiştim ya insanlık bizde kalsın diye bugünlük şikayet etmedim diye, şu açtığım konuyu bile şikayet olarak nitelendirip hızlı bir şekilde gereğini yapmışlar o yüzden fiat genel müdürlüğü tebrik ederim.