Faturalı her ürünün 2yıl garantisi olmak zorunda. (Gıda da olmayabilir)
Arkadaşlar city modlu direksiyonum garantiden değişti garanti süremin bitmesine çok az bir süre kaldı ancak değişen parça sıfır olması itibari ile onun bir garanti süresi varmı yoksa araç garantiden çıkınca değişen parçada garantiden çıkıyormu bilgisi olan varsa sevinirim.
Faturalı her ürünün 2yıl garantisi olmak zorunda. (Gıda da olmayabilir)
ancak garantiden değişen parçaya fatura vereceklermi
Garanti bitince takılan parçanın da garantisi biter.
Malesef.
.
seronet.blogspot.com
Garantin bitmeden uzatılmış garanti yapabilirsin. Şuanki durumunda garantin biterse parça garantinde biter. 2 yıl muhabbeti garanti dışı alımlarda yeni ürünlerde geçerli. Mesela benim aracın garantisi yok. Triger zincirini serviste değiştim 2 yıl garantisi var.
anladım arkadaşlar o zaman ne yapalım şansımıza diyelim şimdiden çok teşekkür ederim çok sağolun
Yanlış biliyorsunuz hocam. Ücret vermek gerekmiyor. Verilen hizmetin 2 yıl garantisi var, tüketici hakları bildirgesinde yazar. Değişen parça ücretsiz değişse dahi,verilen fatura garanti belgesi niteliği taşır.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Bu arada not düşmek isterim, City Modunun arızalanmasına sebep olan bu servo motoru,fabrikasyon bir arızadır. Yani fabrikadan çıktığında da bu ürün arızalıdır. Zamanla kendini gösterir. Tüketici hakları bildirgesine bakalım,
"Üretim hatası olan parça veya ürün garanti süresiyle sınırlandırılamaz"
Bu şu demek oluyor,kaza bela veyahut müdahale haricinde eğer City arızası alırsa,garanti kapsamına girer ve süresi yoktur.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Sadece is kabul kartinin eki vardir fatura size verilmez
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Eğer ki müşteride parçanın değiştiğine dair bir kağıt varsa,bu 2 yıl garanti olduğunu kanıtlar. Örneğin aracımı bakıma götürdüm diyelim,bakımda City Arızasıni tespit edip ücretsiz değiştirdiler. Bu durumda benim arabama ne yaptıklarına dair aldığım belgede bu sorunun teminatı,kullanılan parça da yazar. Dolayısıyla Tüketici Hakları Kanunnamesine göre ben bu hizmetin garantisini talep edebilirim.
cebinden parayla takilsaydi tamam 2yil garantili olur garantiden degisen parçalardan 2yil garanti olacak diye birsry yoktur bunun degisim kararinida tofas genel müdürlük belirler istersen tlf açar sorabilirsin
tebrik ederim sizi o zaman
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri