Dizel oldugu icin bizim araclar benzinli gibi cevirdigin anda calismiyor biraz daha uzun surede mars aliyor.Yani kisa bi bekleme suresi herkeste var..
Herkese merhabalar ya dün gecede bu sabahta arabamda bişi hissettim size yazim dedim
Şimdi Gelelim mevzuya yarım kontak yaptıktan ve ışıklar söndükten sonra marşa bastığımızda marş süresi ne kadar olmalı benim arabamda sanki birazcık uzama var gibi marş süresinde yani şöle sölim 2 3 saniye içinde alıyor marşı bu normalmidir. sizce
Dizel oldugu icin bizim araclar benzinli gibi cevirdigin anda calismiyor biraz daha uzun surede mars aliyor.Yani kisa bi bekleme suresi herkeste var..
akü zayıflamısta olabilir ancak benzinli gibi cabuk calısmasınıda bekleme
Bravo HGTurbo
Kaan
arabam yeni daha 9 10 aylık araba akü olurmu bilmiorum ama dediğim gibi 2 3 saniyeden fazla olmuyor sabahları ilk marştada aynı durum
yakıttan da kaynaklanabilir ben po dan aldığımda aynı problemi yaşamıştım şimdi shell den alıyorum problemim yok oldu
Çok normal..Herhangi bir problem yok..
birz takıntıılıyım bu tarz seylerdede![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Opet dedin kafamda yeniden şimşekler çaktı
1 aydır araç marşı uzun alıyor gibi geliyordu, 1 aydır opet kullanıyorum!
BP doldurdum şimdi ama hiç dikkat etmedim , eskiden tık der çalışırdı aracım 1.4 Fire.
Akşama bir dikkat edeyim. Eğer düzelme varsa opet 2. kez bitmiştir benim için!!!
(Tabi önce 40TL bonusumu kullanayım sonra bitecek)
Dediğim gibi canım benimbi problem olduğunu sanmıyorum ama hafta sonu bakarız durumuna.. Anormallik olduğunu anlarsak baktırırız bahsettiğimiz şeylere en azından için rahat olur..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
dizellerde var o durum,benzinliye göre birkaç milisaniye geç çalışıyor.Annemin eski aracı Panda'da bir-iki saniye arasında araç çalışıyorken bende bir saniye kadar oynama oluyordu
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Dizel benzinliye göre geç marş alır, yakıt-akü kondüsyonu süreyi 1-2 saniye etkiler...
Eğer japon minübüsleri neden saniyenin 0.10 birinde çalışıyor diyorsan onu bende bilmiyorumhep hayret ettiğim bir konudur. marşa basarsın ve araba çalışır...
Simdi babamin dizel aurisi denedim ya saniye surmeden calisiyo hepten uyuz oldum aurise bk sny surmuyo benimki 2 3 sny suruyo
Gel benim ibizayı çalıştır 2 saniyeyi buluyodur için rahat etsin
Araç çalışıyo ya gerisi boş takma kafayahiç çalışmayanlarda var
Şaka bir yana aküden marş motoruna giden kablolaları değiştirme yönteminede gidebiliriz. Pahalı bir muhabbet değildi yanılmıyorsam..
Konu Birkan61 tarafından (10/07/2012 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Walla kanka cumartesi sen bakarsin sen ne dersen o olurbi sen calistirirsin anlarsin zaten ama auris marsini bizim arabaya alsak cok guzel olur
Dizellerde kızdırma bujisinin lambası söner sönmez marşa basılmalıdır. Eğer kızdırma bujisinin lambası söndükten sonra beklerseniz hiç bir espirisi kalmaz, uzun marş yapmak zorunda kalırsınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri