isterse düzeltmesinler..aslında emin olun sizin aracınızda böyle birşey olsa asla bir daha aynı yere götürmezsiniz bence.ne kadar zor bir durumda olduğumu tahmin et işte..hergün yeni bi yerinde bir sorun tespit ediyorum yok böyle birşey yani bugunde değişimi yapılan bagajın aslında değişmediği kaportada düzeltildiğini gördüm hala yamuklar var çünkü ve bazı işaretlerim vardı onlar duruyor ama kaskoya değiştim diye fatura kesmiş 4.000 lira maliyet çıkarmış ortada çok büyük bir hukuksuzluk var..ben işimi kış tuttum işi yargıyada götürmeye karar verdim avukatıma ve öncesinde notere tastik ettiricem,hakem heyetinede tespit ettiricem ve topladığım dosya ile savcılığa sahtekarlıktan bile dava açabilirim heran herşeyi yapabilirim artık yeter..alt tarafı arkadan vurdular değişecekti hay lanet olsun köşe başı sanayici dükkanına götürsem sıfır gibi yapmışlardı lanet olsun çorluya gittiğime dostumda düşmanımda gitmesin..haklarında konuşuyorum atıp tutuyorum burdan belki ama elimde delil ve tastik raporum olduğu için haklılığım artık resmi..onu için içim rahat..servise eğer kazalı araç bırakır iseniz mutlaka aydınlıkta ve çok yakından olmak kaydı ile en az 30 dakika ineceleyin lütfen sıkılmadan bakın..kimseye güvenmeyin kendinizden başka..ben yandım siz yanmayın...