kışa girerken bi bakıma soksan iyi olur bikaç ay sonra
arkadaşlar bende 2012 fiat punto 1.3 multijet pop araba var. ben arabayı aldığımda hiç kullanılmamıştı sıfırdı ama plakası takılmış ve 6 ay beklemişti bende arabayı 10 aydır kullanıyorum km daha dörtbinde bu arabayı yıllık bakıma sokmaya gerek var mı ? servis yıllık bakıma sokmalısın diyor. anlayan arkadaşların fikirlerini
bekliyorum. teşekkürler.
Konu kadir07 tarafından (04/09/2013 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
kışa girerken bi bakıma soksan iyi olur bikaç ay sonra
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Selamunaleyküm Servis Garantinin devamı için sokturmaya çalışıyor. Kararı verecek olan sensin. Mesela bende garantisi devam etsin diye soktum şimdi garantisi bitti. Ama bikaç yere sor sonuçta yağını falan değiştiredebilirsin pazarlık yaparak fiyatı indirebilirsin.
10 aydır kullanıyorsanız 2 ay sonra zaten bakıma sokacaksınız. Şimdiden yaptırın Fiat'ın dediği olmuş olsun. City arızasıdır, airbag şişmesidir, kapı gıcırtısıdır, risk almaya gerek yok bence. Servis bakımlı olmazsa problem çıkartabiliyorlar böyle şeylerde.
Aracin motor yagi ve diger filtreleri bu bekleme sirasinda kotu etkilenmis olabilir. Aracin bakim km sine bir yil icerisinde ulasamiyorsaniz yillik bakimi kesinlikle yaptirin bu sayede aracin hem omrunu biraz daha uzatiyor oluyorsunuz hem de arkadaslarin dedigi gibi fiat musteri hizmetleri ile cozulmesi gereken tum konularda avantajli hale geciyorsunuz.
Sent my GT-I9300 using 2
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri