umarım bir şey çıkmaz en kısa zamanda kavuşursunuz aracınıza. bende gidip bir bakayım yağıma ne durumda?
aracımı dün forumda yag eksiltme konusunu okudugumda kontrol ettim yag seviyesi min.da idi. dün aracı gönderdim fiorinoya devam ediyorum... kendi aracıma çok alışımışım daha öncede uzun süreli fiorino kullansamda şimdi çok farklı geldi.. bakalım aracın bir problemi çıkacakmı yag seviyesi fabrikadan geldiginde de min da dendi ama genede bakacaklar..
umarım bir şey çıkmaz en kısa zamanda kavuşursunuz aracınıza. bende gidip bir bakayım yağıma ne durumda?
zafer arabayı bozdun ver şu evo'yu bana dedim laf dinlemiyorsun![]()
Bizim Evo'yu eşim kullanıyor,akşam eve gidince bende bakayım yağ seviyesine,kıllandım şimdi...
baktım ama anlamadımneresi min oluyor o çubuğun en altı yassı şekilde 2 cm . üzerinde sadece cizgiler var yazı lt filan bişi yok
ama fena değil öğlene kızartmaya katam biraz
![]()
mustafa abi bir bak tabiki ama sanmıyorum yag yakacagını. benim araçta yag yaktıysa fazla zorladım ondan olabilir..
ademcim illaki yaşlı arabasına bindircen benial şu seatı cıstak cıstak gezim
![]()
zafercim ihtiyarladık biz ne işimiz var öyle arabalarla sen bu arabaya bak hoşuna gitmezse ne istersen ondan alıyım canım
satılık sıfır 2011 model Mercedes-Benz S 350 CDI L 4Matic 198.000 EUR'ye
ademcim sen işini biliyorsun araba müthiş, kaç metrekareymiş bu araba evi satayım bunu alayımkardeşim ben bu aracın içinde uyurum eve gitmem...
Romörk Çeki Demiri
yokmuş işaretlenmemiş değmez![]()
görüyorsun ademcim yorumları, iyi ki almamışız arkaya romörk takıp odun kömür bile taşıyamıyoruz(zaferadem ltd. şehiriçi nakliyat)
halit araç 4700km de. düne kadar ben hiç bakmamıştım. dün bir konuda okudum baktım. min çubugun ucunda yag. servise sordugumda bize geldiginde de min.da dediler. ben yinede gönderdim aracı gerçi işini halletmişler aracın ama ayrıntısını alamadım. neler yaptılar ilerde ne olacak. ilk olarak para filan vermedim vermem de sonuçta garantili araç. içim rahat yani servisle sorunum olmaz benim. fiat arabalarını bu yüzden seviyorum..
zafercim çeki demirli kasetçalarlı isteyince eski kasa almak lazım onlarda mafya arabası diye polis çok durduruyor ne yapsak bilemedim sen yinede bi bak şu arabayı olmazsa bunu alacaz
1993 Mercedes - Benz S 320 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri