Bende bugün Topkapı Sanayi sitesinde bulunan Erhan Ustaya (ERO servis) götürdüm aracımı.Aracım garantisi bitmesi 3 yıl olmasına rağmen ilk defada servisten çektiğimde ona gitmiştim. son derece ilgili ve güleryüzlü bir arkadaş.90 bin km bakımı için castrol 5w-40 4lt. yağ,yağ filtresi,hava filtresi ve polen filtresi hepsi orjinal olarak (ister siz alın ister kendisi alsın) + işçilik hepsi dahil 155 tl. ekstra olarak motoru ve aracın genel kontrolünüde yapıyor sağolsun. üzerine bolca muhabbet ve çay ikramıda cabası :=))
ben exsta olarak debimetreyi değiştirdim. enjektörleri temizlettim ve bir tanesini yenilettim orjinali ile yine, söz konusu bu işlemler için başka bir yerden ortalama debimetre 120-150, enjektör içinse 250-300 tl ve parça+100 işçilikle 375-450 üzerine en az 100 tl işçilik ediyordu sağolsun işçiliği bakıma saydı(nede olsa 2-3 yıldır daimi müşterisiyim) parçaları da orda ki yönlendirdiği arkadaştan 270 aldım ve sorunumuzu tamamen hallettik. şimdi 90 hp lik Puntom ilk günki gibi sıçramaya başladı.Emeğine yüreğine sağlık Erhan ustam.
Yer imleri