Arabanın garantisi dolana kadar servise götürdüm. Garanti bitince sanayiye çektim. Hatta muhabetti olmuştu bazı arkadaşlar beni kastederek arabayı yetkili servise götürmezler herşeyin ucuzuna kaçarlar sonra fiata çamur atarlar diye yazmışlardı inşallah bu yazılanları okuyorlardır. Neyse arabayı sanayiye babam götürmüştü ama yeni söyledi oğlum şunları şikayet et diye keşke o parçaları saklasaydı da yetkili servisin canını okusaydım. Durum şu en son araba yetkili servise girdiğinde ve döndüğünde şunu fark ettim kaloriferi sıcak açınca ayak kısmına buz gibi hava üflüyor. Neyse araba sanayiye gittiği zaman polen filtresinin değişmesi için usta açtığında arabada olması gerekenden 2 kat uzun filtre çıkmış ki bu filtre Doblo filtresiymiş. Yani yetkili servisde ki şerefli arkadaşlar kullanılmış doblo filtresi takmışlar. Yeni yağ değişimi sırasında yağın en dandik yağ olduğu ortaya çıkmış yağ katran tutmuş v.s Yani yağ hiç değişmedi yada kullanılmış yağ koydular. İşini düzgün namusuyla yapan servisleri bir kenara koyarsak, bizden yüksek ücret alıp orjinal parça takıyoruz diyen servisleri Allah'a havale ediyorum ve Arabasını servise götürüp biz s*****ye götürünce akıllarınca eğlenen dalga geçen ileri zekalılara da selamlarımı sunuyorum.