Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle geçmiş olsun...

Tramerde 300-500TL görüp te cayan adam almasın zaten araç falan

Bugün yaptırmadın diyelim 400 Cepten verdin, 3-5 gün sonra park ettiğin yerde vurup kaçtıklarında ne yapacaksın??

Tavanıma kar düştü 700TL Kaskodan Yaptırdım
2 hafta geçmedi park halinde çarpıp gitmişler 470TL o da kaskodan.

Geçen hafta da benim dikkatsizliğim yüzünden sizinkine benzer bir kaza yaşadım, ama kaputta birşey yok çok şükür. 300-500 gibi bir masraf çıkacak yine (Far değişirse 500'e yaklaşır.)

Bence kaskonuzdan yaptırı eğer kasko bitiminize bir kaç hafta kalmadıysa..

EDİT:
1 ay kaldıysa tabi baya düşünüdürür insanı
Eğer Mini onarımdan hallolursa hiç düşünmeyin Autokingi zorlayın biraz, bazen olmaz vs diyip yan çiziyorlar.
Adamların imkansız olmaz, rezil olur dedikleri tavanı MTC oto süper şekilde yapıp teslim etti bana.

650 TL az değil tabikide ama ben bu sene kaskoyu 1100 TL'ye yaptırmıştım şimdi 1 ay sonra yenilerken kasko 900 tl gibi rakamlara ulaşcak eğer kaskoyu bozarsam kaskocum 1800-1900 gibi rakam 'a yenilersin dedi artı olarak;
aracındaki hasarlar tramere işleniz servis kayıtlarına geçer kaputu değiştirmeye bile giderler dedi.

cebimden onarım yaptırmayı seçtim bir'de açıkcası servise pek güvenemedim babam 2005 de fiat özkara araba boyatmış dana gibi ayırdı diyo boya ikinciye bidaha boyatmış yine aynı olayı yaşamış.

auto king şundan mantıklı geldi adamlar iddalı bu konuda beğenmesen imzalama diyor formunu tekrar sokalım servise diyor adamlar.