Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Ankara Tan Oto hk.

Kenan Ozel
    ken01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06HA2512
    Edilen teşekkür: 23

Standart Ankara Tan Oto hk.

Arkadaşlar.
    Ben aracımı 2012/8.ayında Ankara Tan Otodan aldım. Ancak Servis olarak ön planda hep Kartaş (Maltepe) ve Kavaklıdere servisleri var. Bu iki servis işlerini yorumlardan anlaşılacağı gibi iyi yapıyor ki ön plandalar. biz üyeler için süper bir avantaj.

Fakat forumda arattırdığımda Ankara Tan Oto servis hakkında ne olumlu nede olumsuz hiç bir makaleye denk gelmedim. hatta ankette ismi bile geçmiyor. Yoksa Servis memnun edici değil mi? hiç giden yok mu? aslında daha 10.000 bakımıma 3.000 km kadar var. ama ufak tefek şeyler için aracı aldığım bayiye gidiyorum. Mesela aracı aldığımın 2.ayında arka kapı gergileri değişti. ama ben şuan memnun değilim. özellikle sol arka kapı çok zor açılıyor. acaba ben bundan sonraki süreçte Kartaş'a ( Abiye) yada Kavaklıdere (Müslüm Abi'ye) gitsem aracı aldığım bayi bana sorun çıkarır mı?
    Konu ken01 tarafından (26/02/2013 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.

Ziyaretci031
    Ziyaretçi Ziyaretci031 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1-Demekki Tan otoya kimse gitmiyor.
    2-Kartaş'a yada Kavaklıdere'ye gittiğinizde aracı nerden alırsanız alın kimse problem çıkaramaz öğle bir hakları yok yani.İster birkere Kartaşa gidin ve ardından aracı aldığınız yere gidin hiçbirşey diyemezler.
    3-Ankara olarak çoğu Grande punto-Punto evo-puntocular ya Kartaşı yada Kavaklıdereyi tavsiye ederler.Bence sizde buralardan vazgeçmeyin derim saygılar.

Sent my iPhone using .
    H. KURU

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

selahattin cevik
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. selahattincevik01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06an7281
    Edilen teşekkür: 149

Aracımı ben de Tan oto dan almıştım.İlk zamanlar bende Tan otoya gittim.Ancak servis kalitesi şu an ki servisime göre hiç de tatmin edici değildi.Servis müdürü Alper Bey de oradan ayrılınca bende tamamen Kartaş Maltepe'ye yöneldim.Başkan'ın dediği gibi insanlar memnunsa vardır bir sebebi,yabana atmamak lazım.

emine goztepe
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 18

Ben Tanotoya mecbur kaldıgım ıcın gıttım ve sabahında aracımda olmayan arızlarla beraber masraf cıkardılar...Bu yuzden gıtmeyın

cagatay aktas
    iyte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897
    Edilen teşekkür: 28

tan otomu? aman aman uzak dur abi... tan oto dan 2. el almıştım arabayı bende (oto experden) arabanın 20 bin bakımını yaptık dediler nasıl bir bakım yapmışlarsa arabaya anlamadım gitti.... servis müdürü tolga bey var orda adamla papazı bulduk adam araba şuan çalışıyormu diye soruyo? çalışıyo ama bu bakımla yarın bi günde yolda kalmıycam manasına gelmiyo bu diyorum çalışıyosa sorun yok dediler kapattılar telefonu. izmirde merkez serviste arabayı tekrardan soktum bakıma 591 tl masraf çıktı. tan otodan uzak ol abi heleki kartaş varken.
    ilim öğrenmenin başı sabırdır !

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Bir kere gitme gafletinde bulundum arkadan gelen sesi göstermek için. Adamlar teste çıkıyorlar, seni almıyorlar ve araca 4 kişi biniyorlar. Aracı kullanan yaklaşık 150 kg ağırlığında ve araca ne poşet ne direksiyon vsde takmıyorlar. Sonrada gelip ses yok bunda deyip çıktılar. Sadece arabama binen yüke ve benzine acıdım, ve son gidişim oldu.

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Ankara'ya işim gereği yolum düştüğünde forumdan duyduğum Kavaklıdere'ye gitmiştim. Diğer yerleri pek bilmem ama Kavaklıdere Servisinden çok memnun kalmıştım.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

osman yağmur
    messi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 111

Aracımı iyiki Kartaş'tan almışım yorumlara bakılırsa

Levent Açıksöz
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. LevenTgb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Mango Turuncu
    Plaka
    34 BTD 07
    Edilen teşekkür: 126

Forever Kartaş Maltepe diyorum ben...

Kenan Ozel
    ken01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06HA2512
    Edilen teşekkür: 23

Harun Başkanım ve diğer değerli forumdaşlarım. yorumlarınız ve önerileriniz için tşk ediyorum hepinize. Tan oto servisine 3 kere Start-Stop için gittim. Tuncay abinin dediği gibi 150 kg lık bir adam biniyor. bişey yok deyip savuyorlar başından. Bundan sonra tan otonun kapısından geçmem. bana yakın olan maltepe kartaşa Abinin yanına giderim. Ki en yakın zamanda hem start stop için hemde arka kapı sıkıntısı için gidecem.

Ziyaretci031

Alıntı ken01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harun Başkanım ve diğer değerli forumdaşlarım. yorumlarınız ve önerileriniz için tşk ediyorum hepinize. Tan oto servisine 3 kere Start-Stop için gittim. Tuncay abinin dediği gibi 150 kg lık bir adam biniyor. bişey yok deyip savuyorlar başından. Bundan sonra tan otonun kapısından geçmem. bana yakın olan maltepe kartaşa Abinin yanına giderim. Ki en yakın zamanda hem start stop için hemde arka kapı sıkıntısı için gidecem.
    Kenan bey emin olun bunu şahsen yaşadığım ve yaşayanlar adına içtenlikle söyleyebilirim.Kartaş'tan vazgeçemeyeceksiniz.Şahsen ben geçemiyorum bir yuvam orası oldu.Özellikle abi (King) ve personellerinin ilgisi alakası bir ayrı.Hatta ve hatta Forumdan tanıdığınız ve daha tanıyacağınız abilerimiz,arkadaşlarımız ve kardeşlerimizle çok güzel vakit geçirebileceğiniz bir ortam emin olun kopayacaksınız maltepe'den.Bunların hepsi benim şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın diğer servislerimizi kötüleme amacım yok.Saygılar.

Sent my iPhone using .
    H. KURU

Mustafa Uçar
    mucar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 64

Ben arabamı alırken Ankara'daki biri hariç tüm bayilerden fiyat aldım. En ucuz fiyatı Tan verdiği için ordan aldım. Aldıktan sonra 2 kez gittim, biri yağ eksilttiği için diğeri 5.000km kontrolü.

Suçlamak istemiyorum ama yoğun oldukları için ilgilenemiyorlar sanırım. 5.000 km bakımına gittiğimde hepimizin bildiği kalorifer borusu sesinden bahsettim. "O çok sık karşılaşılan bir şey değil, internette mi okudunuz? internette okuduklarınıza inanmayın, biri söyleyince herkes söylüyor" dediler, şaşırdım.

3 kez arabayı sabah çalıştırmayı denediğimde marşa normalden uzun basmam gerekmişti. İkisinde hava çok soğuktu ona yordum ama sonuncuda hava gayet iyiydi. Bunu söyledim "arabanızı gece bırakın sabah deneyelim" dediler. 5 aylık sürede sadece 3 sabah olmuş şey için arabayı bırakamadım tabi ki. En azından "şundan olabilir, bundan olabilir, şöyle mi oluyor, böyle mi oluyor" demelerini bekledim ama ı-ıh.

2 gidişimde de doğru düzgün konuşamadım, benimle ilgilenen kişi sürekli telefonla da konuşuyordu çok meşguller herhalde diyorum. Biraz benden de kaynaklanıyor olabilir, pek konuşkan biri değilim, ama bundan sonra ya Kavaklıdere ya da Maltepe Kartaş.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Tan Oto eski ÜStün Oto izlerini taşımaya devam ediyor anlaşılan.

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Kayınbabamın araç Tandan alındı. Tüm bakımlar Tan yapıyo memnunlar. Ancak ben kartaşa giderim.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kere gitme gafletinde bulundum arkadan gelen sesi göstermek için. Adamlar teste çıkıyorlar, seni almıyorlar ve araca 4 kişi biniyorlar. Aracı kullanan yaklaşık 150 kg ağırlığında ve araca ne poşet ne direksiyon vsde takmıyorlar. Sonrada gelip ses yok bunda deyip çıktılar. Sadece arabama binen yüke ve benzine acıdım, ve son gidişim oldu.
    abi çok güldüm ya, şöyle bi kafamda canlandırdım da, 4 kişinin arabana binmesi, arabanın arkasından bakarken yaşadığın duygu. yüzüne de yansımıştır kesin

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi çok güldüm ya, şöyle bi kafamda canlandırdım da, 4 kişinin arabana binmesi, arabanın arkasından bakarken yaşadığın duygu. yüzüne de yansımıştır kesin
    Aynen max paynen kardeşim...

mfgunes
    Ziyaretçi mfgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hele bide direksiyon ve koltuğa poşet geçirmemeleri aman Allahımmm)

Ziyaretci031

Alıntı mfgunes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hele bide direksiyon ve koltuğa poşet geçirmemeleri aman Allahımmm)
    Vallaha aracımda galoş taşıyorum binecek kim olursa olsun çamirluysa hemen takarım ayağına bilmem artık

Sent my iPhone using .
    H. KURU

mfgunes
    Ziyaretçi mfgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tuncay abi görüşlerin bizim için önemli

Tuncay A.
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz

Ben kıl adamım arkadaş Servise bile gidince aracımı kiltlerim hatta bu alışkanlık olmuş. Geçen C.tesi çaki bendeydi serviste kilitledim anahtarınıda üzerime alıp gitmişim

Sayfa 1/2 12 SonSon