Ben arabamı alırken Ankara'daki biri hariç tüm bayilerden fiyat aldım. En ucuz fiyatı Tan verdiği için ordan aldım. Aldıktan sonra 2 kez gittim, biri yağ eksilttiği için diğeri 5.000km kontrolü.

Suçlamak istemiyorum ama yoğun oldukları için ilgilenemiyorlar sanırım. 5.000 km bakımına gittiğimde hepimizin bildiği kalorifer borusu sesinden bahsettim. "O çok sık karşılaşılan bir şey değil, internette mi okudunuz? internette okuduklarınıza inanmayın, biri söyleyince herkes söylüyor" dediler, şaşırdım.

3 kez arabayı sabah çalıştırmayı denediğimde marşa normalden uzun basmam gerekmişti. İkisinde hava çok soğuktu ona yordum ama sonuncuda hava gayet iyiydi. Bunu söyledim "arabanızı gece bırakın sabah deneyelim" dediler. 5 aylık sürede sadece 3 sabah olmuş şey için arabayı bırakamadım tabi ki. En azından "şundan olabilir, bundan olabilir, şöyle mi oluyor, böyle mi oluyor" demelerini bekledim ama ı-ıh.

2 gidişimde de doğru düzgün konuşamadım, benimle ilgilenen kişi sürekli telefonla da konuşuyordu çok meşguller herhalde diyorum. Biraz benden de kaynaklanıyor olabilir, pek konuşkan biri değilim, ama bundan sonra ya Kavaklıdere ya da Maltepe Kartaş.