Ya bu 1.4 lerin bakım ücretleri neden bu kadar yüksek ya
arkadaslar sizlerin tecrubelerını beklıyorm 1.4 aracım 70 bın km ye geldı 2006 model fiat servise goturdum bakım ıcın 1200 tl ıstedı suanlık bı sıkıntı yok aslında triger set komple degıscekmıs ust kapak sokulmesı gerekıyomus trıger ıcın benım aracıma hıc bakmadan soylendı baskı balata periyodık bakım yag fıltreler fılan sızce normalmı bu ucret?
Konu kadir07 tarafından (08/12/2012 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda konuyu belirtiniz...
Ya bu 1.4 lerin bakım ücretleri neden bu kadar yüksek ya
o fiyata 2 defa yapılır o bakım, ustasını bulmak lazım, misal Oto.
BLUE FROG
triger ve baskı balata değişimi + bakım (benzinli araçlarda 10bin bakımı yoktur ama neyse) fiyat iyi.
triger yıldan dolayı değişmeli kısa vadede aracı satmayı düşünmüyorsanız değiştirin. baskı balata bitiyorsa değiştirin.
dediğim gibi 10000 bakımı yok, son bakım ne zaman yapıldı?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Benzinliyle dizelin baski balatasi aynimi bilmiyorum ama iscilik dahil yetkili serviste 400 TL ye degistirtmistim.trigerde bi okadar tutsa . Diger soylediklerinizde ustune katinca fiyat olsa olsa en fazla 50-100 fazladir. Ama baski balata 70000 de istermi oda ayri bi konu. Ben ilk 120000 de degistirtmistim. Ama fazlasiyla kullanima bagli bisey sonucta.
Sent my iPhone using
Triger seti değişimi işin içine girince bir çok aracınki pahalı oluyor.
Bu üst kapak açılacak lafını da 2. kez duymuş oldum.
Gerekirse yeniden sübap ayarı falan yapılıyor da demişti bir arkadaş.
Bu yüzden pahalı olsa gerek triger değişimi.
20000km Periyodik bakımının dizellerden pahalı olma sebebi ise, ekstra olarak bujilerin değişiminden kaynaklanıyor.
arkadaslar benım aracımın bujılerı 50 bin kmde degıstı baskı balata bana gore normal trıgerı anlamam zamanı sene olarak geldı zaten ama 1200 tl cok fazla geldı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri