Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır benim anlamadığım derdini anlatmak istemediğin milleti uyardın.Sonra adam yapıp yapmamakta kararsızım deyince bi anda konuyu tekrar hortlattın sen uyarını yaptın zaten taa başında bir daha ne diye yaldır yaldır tüm telefon görüşmesini buraya lanse ediyorsun.Madem bi beklentin yok , arabamı teslim etmem onlara diyorsun verdiğin 150tl yide istemiyorsun.Ne diye bu kadar kelam falan ?

Sadece bunu anlamlandıramıyoruz...

Herşey umarım en ucuz şekilde düzelir hocam ...
Dostum bak, anlamdiramadigin konuya aciklik getireyim, sana derdimi anlatma cabasi icerisinde degilim derken tek bireyden o mesaji kime yazdiysam ona soyledim. Burda konuyu okuyan binlerce insan var hepsi bu yazismalari okuyor. Dolayi ile herkes icin soylenen bir soz degil...

Telefon gorusmesine gelince; sanirim butun yazismalari okumadin murat goktepe basta olmak uzre birkac arkadas daha neden aramadin ara ona gore yeniden konusalim dediler bende buna istinaden aradim ve sonucu burayla paylastim. Ki cogu insan tamam iyi olmus vs dediler. Ramazan arkadasimda beni samimiyetsiz buluyordu ve kendisini aramak istedim hepsi bundan ibarettir. Bunlarin hepsi sizlerin gozu onunde olan seyler hani bastan okunsa sanirim sende bu cumleleri yazmazsin.. Verdigim 150 TL benim umrumda degil, aracin silindir kapagi acilmis bir dunya masraf cikmis kimin umrunda.. Herneyse sanirim anlamissindir artik. Guzel dileklerin icinde eyvallah...

İnsallah boyle hatalara kalmazsin sende ve diger arkadaslar