Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Doğru bilgiye ihtiyacım var..

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

aracın garantisi yok nasıl olsa dışarıda %30-40 daha ucuza yaptırırsınız bakımları..
    Keyif BMW'Dir...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

PINAR hanım
    uzak yakın dinlemeyin...
    güvenilir bir yer bulmak bu devirde çok zor...o yüzden arkadaşların tavsiye edeceği bir yere uzak da olsa gidin...

Pınar H
    TURKUAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1

Bursada güvenilir ve fiyat olarak uygun servis öneren var mı ?

MUHAMMED ENES İŞÇİ
    menesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 KBL 84
    Edilen teşekkür: 62

Hanfendi ben bursa banoto da satış danışmanıyım.adımı servisteki şenol beye verin size yardımcı olurlar belli bi iskonto yaparlar.bu diğer arkadaşlarım içinde geçerli tabiki...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

çağdaş çiçek
    yolgezer90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı TURKUAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GP 1.4 Fire Fun 2007 model ve 37.902 km olan aracımı servise götürdüm.Sorumlu arkadaş özellikle kayışın değişmesini önerdi. Bakımıyla birlikte 920 TL olur dedi. Biraz aşağı çekmeye çalışırmış fakat balatalarda değişirse 1000 TL yi gözden çıkarmalıymışım.. Rakama inanamadım..40.000 bakımı 440 TL ymiş.. Bu rakamlar çok yüksek değil mi sizcede ? Ne yapmamı önerirsiniz ?Bayan sürücü olunca teknik bilgimde yok ve güvenilir bilgiye ihtiyacım var..Aracım hafta sonu arabası ve herhangi bir sorunuda yok..Çokta memnunum..
    ben aracımı manisa üstün otoda 40bin bakımına soktum bir ay önce kayış devir daim motoru yağı suyu herşey deişti balatalar törpülendi işçilik dahil 550 tl tuttu.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakımda, aracın hortumları, sıvı seviye kontrolleri, mekanik aksamı ve kaportayı, egzost vs birleşim yerlerini.... yani ıvır zıvır her yerini kontrol ettiklerini söylüyorlar. Her yetkili servsi detaylı bakıyormudur bilmiyorum. Ama iyi bir ustaya giderseniz o da bu kontrolleri yapacaktır.
    Ben de yetkili servise gittim, bakımda söylediğim radyatör suyu eksiltme sorununa adres de gösterdim. Muhtemelen kalorifer borusunun oradan bir yerden geliyor dememe rağmen sadece kelepçe değiştirdiler, ancak sorunum hala devam ediyordu. Daha sonra LPG ustası kalorifer hortumundaki yırtığı keşfetti ve özel bir ustada hallettirdim. Nasıl bir hortum kontrolü yaptıklarını anlamıyorum inanın

Pınar H
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah

Görüş ve bilgilerini paylaşan,yardımcı olan tüm katılımcılara tekrar çok teşekkür ediyorum.. Benim için çok faydalı ve yönlendirici oldu..

TATAR 16
    pakten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yağmur Gri
    Plaka
    16TC16
    Edilen teşekkür: 12

Burada bahsi geçen tüm önemli parçalar değişmiş sizde..Fiyat makul..Peki 40.000 bakımı yapılmış oluyor mu bütün bu parçalar değişince ? Anladığım kadarıyla filtreler+kayışlar+yağ değişimi+balata bakımı yapılması önemli.. Periyodik bakımda daha farklı birşey yapılıyor mu acaba ?
    sanayide beşveler sanayi sitesinde yetkili fiat servisi var bir kere kapı ayarlatmaya gitmiştim. bankaların arakasında kalıyor, benim yaptırdıklarımdan takozu ve ekzantrik kayışı(araban 40 bindeyse gerek yok) ve rulmanı cıkartılsan senin iş en fazla 350-400 olur servis de sana 700 tl fiyat cıkalır

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

eğer tanıdığınız bir özel servis yoksa ki anladığım kadarıyla yok yetkili servise gidin, anlamadığınız için özel servisler daha beter olabiliyor, yetkili servislerin arkasında enazından fiat var.
    ancak başka bir servise gidin söylenenler tutarsız, orjinal buji için fiyat normal ancak değişmesi gerekli(en son 20000kmde değiştiğini varsayıyorum) zaten belirtilen süre kadar kullanılmışlar.

kayışların değiştirilmesi tavsiye edilir 5 sene dolduğunda kopma riski artıyor, kopma durumunda çok daha fazla masraf olur. en iyisi verilen fiyatın neleri kapsadığını öğrenin ona göre yorum yapalım. sanayi ile servisi karşılaştırmayı anlamlı bulmuyorum.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Pınar H
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer tanıdığınız bir özel servis yoksa ki anladığım kadarıyla yok yetkili servise gidin, anlamadığınız için özel servisler daha beter olabiliyor, yetkili servislerin arkasında enazından fiat var.
    ancak başka bir servise gidin söylenenler tutarsız, orjinal buji için fiyat normal ancak değişmesi gerekli(en son 20000kmde değiştiğini varsayıyorum) zaten belirtilen süre kadar kullanılmışlar.

kayışların değiştirilmesi tavsiye edilir 5 sene dolduğunda kopma riski artıyor, kopma durumunda çok daha fazla masraf olur. en iyisi verilen fiyatın neleri kapsadığını öğrenin ona göre yorum yapalım. sanayi ile servisi karşılaştırmayı anlamlı bulmuyorum.
    Yaklaşımınız çok mantıklı..Güven çok önemli..Elbette yine çevreme sorarak güvenilir bir servis bulmaya çalışacağım..Fiyat çok farklıysa ve güven duyarsam özel servisi tercih ederim.. 800-1000 TL ile 500-600 TL arasında epey fark var.. Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ediyorum..
    Konu TURKUAZ tarafından (16/05/2012 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Ben uzak yakın demeden Banotoya gitmenizi tavsiye ediyorum. Size Banotoyu tavsiye eden abi de Kartaş Ankara servis müdürüdür. Tavsiye ettiği kişiye mutlaka gidin hem aracınıza daha ilgili davranırlar hemde fiyat konusunda büyük yardımı dokunur. İnanın servise herhangi bir müşteri olarak yada servis müdürü vasıtasıyla aracı servise sokmanın arasında çok fark var

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Yaklaşımınız çok mantıklı..Güven çok önemli..Elbette yine çevreme sorarak güvenilir bir servis bulmaya çalışacağım..Fiyat çok farklıysa ve güven duyarsam özel servisi tercih ederim.. 800-1000 TL ile 500-600 TL arasında epey fark var.. Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ediyorum..
    benim demek istediğim yapılacak işe bakılması gerektiği mesela sanayide 500 tl fiyat veren ustaların %99u antifirizi değiştirmiyor, devridaim pompasını değiştirmiyor triger diyince sadece kayış ve rulman sayıyorlar, ancak serviste hepsi değişir. o yüzden aldığınız fiyatta detaylı olarak ne var ne yok bakın ona göre karar verin, buraya yazarsanız bizde yardımc olururz.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12