aracın garantisi yok nasıl olsa dışarıda %30-40 daha ucuza yaptırırsınız bakımları..
Printable View
aracın garantisi yok nasıl olsa dışarıda %30-40 daha ucuza yaptırırsınız bakımları..
PINAR hanım
uzak yakın dinlemeyin...
güvenilir bir yer bulmak bu devirde çok zor...o yüzden arkadaşların tavsiye edeceği bir yere uzak da olsa gidin...
Bursada güvenilir ve fiyat olarak uygun servis öneren var mı ?
Hanfendi ben bursa banoto da satış danışmanıyım.adımı servisteki şenol beye verin size yardımcı olurlar belli bi iskonto yaparlar.bu diğer arkadaşlarım içinde geçerli tabiki...
Ben de yetkili servise gittim, bakımda söylediğim radyatör suyu eksiltme sorununa adres de gösterdim. Muhtemelen kalorifer borusunun oradan bir yerden geliyor dememe rağmen sadece kelepçe değiştirdiler, ancak sorunum hala devam ediyordu. Daha sonra LPG ustası kalorifer hortumundaki yırtığı keşfetti ve özel bir ustada hallettirdim. Nasıl bir hortum kontrolü yaptıklarını anlamıyorum inanın :)
Görüş ve bilgilerini paylaşan,yardımcı olan tüm katılımcılara tekrar çok teşekkür ediyorum.. Benim için çok faydalı ve yönlendirici oldu..
sanayide beşveler sanayi sitesinde yetkili fiat servisi var bir kere kapı ayarlatmaya gitmiştim. bankaların arakasında kalıyor, benim yaptırdıklarımdan takozu ve ekzantrik kayışı(araban 40 bindeyse gerek yok) ve rulmanı cıkartılsan senin iş en fazla 350-400 olur servis de sana 700 tl fiyat cıkalır
eğer tanıdığınız bir özel servis yoksa ki anladığım kadarıyla yok yetkili servise gidin, anlamadığınız için özel servisler daha beter olabiliyor, yetkili servislerin arkasında enazından fiat var.
ancak başka bir servise gidin söylenenler tutarsız, orjinal buji için fiyat normal ancak değişmesi gerekli(en son 20000kmde değiştiğini varsayıyorum) zaten belirtilen süre kadar kullanılmışlar.
kayışların değiştirilmesi tavsiye edilir 5 sene dolduğunda kopma riski artıyor, kopma durumunda çok daha fazla masraf olur. en iyisi verilen fiyatın neleri kapsadığını öğrenin ona göre yorum yapalım. sanayi ile servisi karşılaştırmayı anlamlı bulmuyorum.
Yaklaşımınız çok mantıklı..Güven çok önemli..Elbette yine çevreme sorarak güvenilir bir servis bulmaya çalışacağım..Fiyat çok farklıysa ve güven duyarsam özel servisi tercih ederim.. 800-1000 TL ile 500-600 TL arasında epey fark var.. Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ediyorum..
Ben uzak yakın demeden Banotoya gitmenizi tavsiye ediyorum. Size Banotoyu tavsiye eden abi de Kartaş Ankara servis müdürüdür. Tavsiye ettiği kişiye mutlaka gidin hem aracınıza daha ilgili davranırlar hemde fiyat konusunda büyük yardımı dokunur. İnanın servise herhangi bir müşteri olarak yada servis müdürü vasıtasıyla aracı servise sokmanın arasında çok fark var :)
benim demek istediğim yapılacak işe bakılması gerektiği mesela sanayide 500 tl fiyat veren ustaların %99u antifirizi değiştirmiyor, devridaim pompasını değiştirmiyor triger diyince sadece kayış ve rulman sayıyorlar, ancak serviste hepsi değişir. o yüzden aldığınız fiyatta detaylı olarak ne var ne yok bakın ona göre karar verin, buraya yazarsanız bizde yardımc olururz.