ya yemin ederim servise gitme sebebim garantidir ama yani diyorum bazen çık servis dışına 360 tl 20 bin bakım için fiyat verdi düsün yani gelde isyan etme beaaa
Ağır bakımlar dışındada servise gidiceğimi sanmıyorum.Arka pandizotun ufak plastik parçasının tekine 10 lira diyorlar şaşırmışlar.
ya yemin ederim servise gitme sebebim garantidir ama yani diyorum bazen çık servis dışına 360 tl 20 bin bakım için fiyat verdi düsün yani gelde isyan etme beaaa
ben 66000 de geçen perşembe değiştirdim. tan oto 98 tl parça+işçilik. daha da varmış uyarı noktasına ama güvenlik önemli.
Gezgin Gp.
Dün değiştirdim orjinal lancia parça - ön balatalar 27 tl. iskitler - şahin ticaret.
Sonra bi güzel temizlikle beraber kendim taktım
arkadaşlar, ön balatalar ( trv) + işçilik 85 tl fiyat verdiler, nasıl sizce? trv önerir misiniz?
dün serviste opar taktırdım işçilik bakım yapıldığından dolayı alınmadı. 40 tl balata ücreti. normalte 40 balata + 40 işçilik alınıyormuş. orjinal balata 130 tl+işçilik fiyat verdiler.
aracım tek kapılı grande punto olduğu için bunların balataları farklı imiş.130 TL verdim ben. ne kadar doru bilemeyeceğim.
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
walla bu önümüzdeki hafta 20 bin bakıma gircem 19 binde arabam lastikleri ön arka yapıcam 10 binde yapmıştım ön arka yine bi ön arka yapıcam ama benim bu sert kullanmama en fazla 30 35 bin yapar bu lastikler daha fazla yapmaz diye düsünüroum çok ahım şahım ii değil lastiklerim yazı rahat geçirir kışa girerken bi lastik alcam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri