Alıntı ERDEM1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunların hiçbirini yapmadılar 25.000 km olan bir aracada gerek yok bence.
Şimdiye kadar yetkili servise götürdüm garanti kapsamından çıkmasın diye şimdiden sonra gerek yok açıkçası. Servise götürdüğümde bir yerlerinde yapılmamış eksik şeyler çıkıyordu. Servisle ilgili azıcık sitede araştırma yaparsanız genel için olmasada bazı servislerde yağ değişimi,filtre değişimi yapmadan bunların ücretlerini de aldıklarını görürsünüz. Tam teçzihatlı servis de sorunlarınızla ilgili abuk sabuk cevaplarda alabilirsiniz. Söylediğiniz cihazlar sadece yetkili servislerde yok.Ama sanayide kendi aldığınız parçaları gözünüzün önünde monte ederler. Bu arada örneğini verdiğiniz Oto da YETKİLİ FİAT servisi olmamasına rağmen YETKİLİ FİAT SERVİSİNDEN daha iyidir. İsteyen servise götürür isteyen sanayiye bu kadar basit.

Servislerle ilgili araştırma yapmama gerek yok. Zaten benim işim gereği sanayide yaşıyorum.

Ayrıca ben size yetkili servise gidin demedim. Ya da yetkili servislerde böyle iyi bakım yapıyorlar demedim. Her işin bir prosedürü vardır. Bakımında bir prosedürü vardır. Bunu yaptırdığınız zaman aracınıza bakım yapılmış olur. Bu prosedürleri Ahmet Usta'ya yaptırırsınız ya da yetkili servisteki Mehmet Bey yapar.

Son olarak sizin yaptığınız bakım değil, yağ değiştirmek olmuş. Bu işlemi zaten benzin istasyonlarında bile yapıyorlar artık.