arkadaslar ben burada servisi met eden arkadasa inanmıyorum bence onların yakını yada orada calısıyor gercekten bir insana bile bile problemli arac satılmaz hemde istanbulun en çok arac satan yeri belkide ama bende camera kayıtları var aracı sattılar ruhsatı cıkarmıslar bendeki görünen problemlerle ordaki sağlam bir aracla kıyaslama yapılarak cekilmiş gayet net görüntüler dvd le cekilmiş ve bu görüntüler ben tatilden dönünce organize olarak nette dağıtılıcak allaha sükürler olsun benim puntomu bugün yaksam bir punto alacak yine durumum var onlar beni ayaklarına kapanacak zannettiler benim aracın problemini giderin gibi ama benim vatandaslık görevim benim düştüğüm hataya düşüpde baskalarının bası yanmasın aracımın plakası bu 34ey1847 erkaya tesekkür eden arkadas isterse hadiseyi sorsun ve birde onların agzından aldığını sizlere yazsın ve tam terslerini iddaa ederlerse ayni dakika rapid e camera görüntülerini koyacağım ve isteyenler merak edenler izleyebilecek hodri meydan kalitesiz insanlarla alış veriş etmeyelim 500 ytl fazla verelim ama kaliteli insanlarla alısveriş yapalım ben bu hataya düştüm siz düşmeyin sunuda söyliyim arkadasım onlardan iki arac almıs abimle ortagıda iki arac aldılar onlardan pesindende bana bunu yaptılar işte böyle bir firma bunu insanlarla paylaşmam en doğal hakkım