başka bir servisin amortisör patlagıdır dediği işi iki vazelin darbesiyle halleden dogan ve şenol ustaya teşekürler.konu ıle ılgili topic teknikyardımda dır
başka bir servisin amortisör patlagıdır dediği işi iki vazelin darbesiyle halleden dogan ve şenol ustaya teşekürler.konu ıle ılgili topic teknikyardımda dır
Konu shoparr_ tarafından (19/06/2007 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlık düzenlendi..erkay oto
erkay oto istanbulun guzide servislerindendir..tebrikler...
keşke her servisten cıkışımızda buraya övgü dolu yazılar yazsak
Sitemiz üyeleri adına
Teşekkürler ERKAY OTO
İstanbul Erkay Oto'ya teşekkürler .. sitedeki kullanıcıları bu şekilde memnun kılmak çok önemli .. tekrar teşekkürler ..
puntomu erkay.lardan aldım
uzaktanda olsa halen ilgilenirler..
erkay.lardan ali bey arkadaşım olur
yardımcı olunacak durum olursa devreye girebilirim..
sen puntoyu erkaylardan aldın bende puntoyu onlardan aldım sen arkadasına deki ali bey e siz burda 34ey1847 plakalı tek kapı bir punto satmıssınız 1 ay bile olmamıs sagolsunlar ailemle arac teslim almaya gittim 2 ve 3 yasında ikide cocugum yanımda o gunde tv lerden yayın yapıldı cehennem sıcakları diye 40 km de yol yapıp geldim erkay otoya arac tesliminde aracın hiçbirseyine bakmadan bastan sona problemli arac sattılar bana hala problemlerini cekiyorum ama aracı kullanan vatandas yururune normal dedi ondan sonra gittiğim her servisde bir kusur bulundu giderildi ama aracın su anda direksiyon kutusunda problem mevcut *************aracı sattılar bana 20 dakika sonra farkedip hemen geri döndüm aracın fitilleri sarkık torpido gönyesi yamuk yanımda cameram vardı erkayın otoparkında cektim aracı arabada hata yok gibi savunmadalar su anda tatildeyim arabaya güvensiz ve ihityacım olduğundan biniyorum ama bana dar zamanımda bu attıkları kazığın hesabını onlara forum sitelerimde ortalama 30000 kişiye ulasarak ve camera görüntülerini yayarak hemde erkay otonun bahcesinde cekilmis ve ayni aracla kıyaslama yaparak cekilmis herneyse basını agrıttım erkay diyipde baslarının basını yakmayasın diye
Konu Linos tarafından (23/07/2007 Saat 08:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: 3. şahıs ve kurumları küçük düşürücü cümleler içeren mesaj!
çok teşekkürler
ama servisteki arkadaşların bu davranışlarını gördükten sonra her hangi bir şeye ihtiyaç olacağını zannetmiyorum .araç alımında indirim yaptırabilirsen kulağımızda bulunsun
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Ziyaretçi
sanki msjlar siliniyor
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri