İlginç...du bakalım nolcak cinsinden...bu fiyatlar mükemmel...ama ...??? var mı var...
Çok biliyorsunuz haklısınız bugün ben değil siz gittiniz ve bakım yaptırdınız.
FIAT BAYİLERİ
bak bu fiatın resmi web sayfasındaki karaman servis sonucu....bitmedi
:::KARPAR OTOMOTIV:::
buda servisin kendi web sitesi!Yeterli gelmediyse kendinizde bir uğrayın bakın bakalım yetkili servismi değilmi?
O olmaz dediklerin asıl olması gereken yoksa sizde bizleri kolay para kazanç kişisi gören servislerden birinin sahibi yada çalışanımısınız.
Benim amacım buraya yakın çevre yada bu ildeki arkadaşımın birine bile olsa yardımcı olmak söylediğim gibi forumumuzdan bahsettim ve bu fiyatlardan bakım yapacaklarına dair sözlü beyan aldım şimdi Konyadan bir arkadaşım buraya gitse ve cebinden daha az çıkacak her kuruş için içinden bana teşekkür etse benim için bir kazançtır o kişiye faydalı olmuşumdur ama sizin mantığınızla insanları yalancı durumuna sokacak kişiler için bunların bir anlam teşkil edeceğini zannetmiyorum.Sözün özü ben bu gün bu servise gittim mersinde bana 350 tl denen işlemi tamamı gözümün önünde ve tamamen aynı parçalarla Fiat atentli faturasıyla 150 TL ye yaptırdım ve geri Silifkeye döndüm bunuda yıllardır içinde bulunduğum ve aynı durumda olabilecek insanların bulunduğu platformda paylaştım.önemli olan umarım bu paylaşımımdan başka arkadaşlarımda faydalanır.
Konu Honor COOPER tarafından (09/10/2011 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
KARPAR oto da lpg taktırdım. bu yazdıklarına ben inanırım kardeş. Temmuz ayında aracıma garanti kapsamında lpg taktırmayı düşündüm.Mersindeki fiat servisi 1.700 fiyat çekti , ben de memleketim olan konyaya giderken karpar oto da taktırdım 1400'e.
Genel anlamda fiyatları çok uygun karpar otonun.Ve de çok memnunum taktıkları lpgden.
Yanlız benim anlamadığım nokta sadece fiat değil tüm araçların bakımını da yapıyor bu servis.(ford, renault, wolswagen,toyota,nissan)
Doğru söylüyorsun arkadaşım özellikle ford marka araçlarda tercih ediyor servis müdürüyle konuştum."hocam karaman dar bir piyasa Fiatla anlaşmamızda başka markalarda servis hizmeti görebilir diye anlaştık" dedi.
bence o çok önemli bir detay değil sonuçta adamların ofisinde koskoca yetkili Fiat servisidir yazısı var ve faturasında fiat logosu ve atenti var.
millet sana neden saldırıyor anlamadım. fiyat olarak uygun olan servisleri açıklamak bu forum üyelerine yapılan en iyi iyiliktir.
benim araç da temmuz 2012 gibi 40.000 olur. muhtemelen yine ailemin yanına (konyaya) giderken yol üzeri karpar oto da yaptıracağım bakımı.
40.000 bakımı + lpg filtresi değişimine 400 tl vermek istemiyorum.en fazla 250 tl ye hallederim karaman da. hem selenia denen yağı da kullanmak istemiyorum.castrol varken.
sizi mutlu ettiyse kim ne derse desin keyfini sürün güle güle kullanın...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
fiyatlar normal seviyede aslında. birtek kutu yağ açıpta 3,3 lt olarak fatura kesilmesi ilginç olmuş.
normal fiyatlardan birde 60tl indirim yapılmış.
indirim ve işçiliği düşününce servis maliyetine iş yapmış bence.
bu tip işçiliklerde zaten usta veya servis olmaya gerek yok. parçalar orjinal olduktan sonra sorun yokki yetkili servis orjinal dışında parça satmaya teşebbüs edemez sanırım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dün Servise Mazot filtresinin fiyatını sordum. İşçilikle beraber 130 TL. dedi. (Grande Punto 1.3 multijet) şok oldum....Sanayi yolu gözüktü........
Fiyat müthiş 1.3 lineam var bende 40000 bakım yaptıracağım sadece oraya fren balataları eklenecek servis 400 tl bir fiyat çıkarıyor ankaradan karamana mı gitsem acep
Forumda daha önce paylaşmıştım arkadaşın verdiği listede yer alan parçaların fiyatları (yağ hariç) opar parça listesinden kontrol edildiğinde zaten rakamlar ortaya çıkıyor yalancılıkla yada imkansız diyerek konuyu kirletmenin bir anlamı yok. Arkadaş parça kodlarını vermiş isteyen girip kontrol edebilir.
Opar parça fiyat listesi
Opar Ürünleri
Parça fiyatlarında bi sıkıntı yok zaten..Yalnız arkadaş Yağ ile birlikte o fiyata çıkmış..Yağıda 3.3lt kullanmışlar..Kimsenin konuyu kirlettiği yok..Hiç işçilik bile almasalar mazot filtres,i polen filtresi, yağ filtresi, yağ, kampana temizliği, hava filtresi 200TL civarı tutar..
This is not personel, just business..
adam kalkıp da bize hikaye mi yazıyo demek istiyosun yani???belli ki bi kampanya yyapmış karpar oto ona denk gelmiş abi de...adam ürün kodlarını yapılanları birebir yazmış bizi kandırmak için kalkıp da konu açacak değil ya...tamam o fiyata o kadar işlemi yaptırmak zor ama demek ki servisin indirimli olduğu döneme denk gelmiş.
kArŞIYAkA çARŞı
Onur abicim helal olsun valla, iyi yapmışsın... E madem öyle ben de Mersin'e gelirken Karaman'a uğrarım akraba da çok orada
Ayrıca bu aralar forumda birbirini tanımadığı halde saçma sapan saldıranlar da arttı, hayırdır inşallah. Hani başkasına yapılsa tanımadığımdan bi "acaba" derim ama abi sana da böyle deniyorsa artık bazı şeylerin çivisi çıkıyor demektir, diyorum fazla uzatmayayım, görüşmek üzere abicim...
Teşekkürler Serkan kardeşim valla iyi oldu.En son 350 yi duyunca Bilenden çevre yakın servislere soruyim dedim adamlar direk Carbon Clean dahil 200 tl fiyat verdiler düşün yani.ne derce soyulduğumuzu.Carbonda problem oluncada 5/30 edge le gönlümü aldılar uzaktan geliyorum diye.bu kadar basit ama bunu polemikleştirenler var.cevabımı faturayı scan edip siteye attığımda vereceğim işallah hafta içi.
kesinlikle uğra arada fark mutlaka olcaktır.
çok uygun! benim 10bin bakım 200 tl tuttu...
iyiyimiş...umarım bu tip servisler çoğalır da herkes rahat eder.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri