Çok biliyorsunuz haklısınız bugün ben değil siz gittiniz ve bakım yaptırdınız.
FIAT BAYİLERİ
bak bu fiatın resmi web sayfasındaki karaman servis sonucu....bitmedi
:::KARPAR OTOMOTIV:::
buda servisin kendi web sitesi!Yeterli gelmediyse kendinizde bir uğrayın bakın bakalım yetkili servismi değilmi?
O olmaz dediklerin asıl olması gereken yoksa sizde bizleri kolay para kazanç kişisi gören servislerden birinin sahibi yada çalışanımısınız.
Benim amacım buraya yakın çevre yada bu ildeki arkadaşımın birine bile olsa yardımcı olmak söylediğim gibi forumumuzdan bahsettim ve bu fiyatlardan bakım yapacaklarına dair sözlü beyan aldım şimdi Konyadan bir arkadaşım buraya gitse ve cebinden daha az çıkacak her kuruş için içinden bana teşekkür etse benim için bir kazançtır o kişiye faydalı olmuşumdur ama sizin mantığınızla insanları yalancı durumuna sokacak kişiler için bunların bir anlam teşkil edeceğini zannetmiyorum.Sözün özü ben bu gün bu servise gittim mersinde bana 350 tl denen işlemi tamamı gözümün önünde ve tamamen aynı parçalarla Fiat atentli faturasıyla 150 TL ye yaptırdım ve geri Silifkeye döndüm bunuda yıllardır içinde bulunduğum ve aynı durumda olabilecek insanların bulunduğu platformda paylaştım.önemli olan umarım bu paylaşımımdan başka arkadaşlarımda faydalanır.
Yer imleri