Kemal soyle yapalım ıstersen ben sana kaba taslak basvuruyu paylasayım burada sen yasadıkalrını yaz ,bugune kadar degısımını ucretsız yapan arkadaslara ozelden mesaj cekıp MOTOR NO,AD SOYAD,CEP numaralarını rıca et cunkı bu arkadaslar delıl olacak .Sen bu arkadaslar ıle bu bılgılerı aldıktan sonra ben burada sana forumun derın kısımlarında Ankaradan bırısı cok detaylı bır fıyata durumu anlatmıstı onun yazdıkalrını bulmam gerekıyor
sonra Aydın abının yazdıgı sıkayet dılekcesıne bakalım neler yazmıs (aydı abıden rıca edelım paylassın özelden veya genelden) sonra Mert ıle konusup daha onceden degıstırıldıgı halde yıne bozulan cıty ıcın kendısnın beyanını alalıl degıstı ama halen ayıplı mal ıle gıdermısler dıye bır beyanat olmlıkı boylece Mertın sıkıntısınıda aradan çıkartalım ve bundan sonra degıstırdıklerıde bozulursa fıyatın dırdır yapmasını engelemıs olurz.
Pazartesıye kadar bu ısı hallederız merak etme ben sadece forumda cıddı bır arama yapmam gerekecek onemlı olan cıty arızası yasayan ınsanların goruslerının olması ve tabıkı ucretsız degıtrıenlerın sahıtlıgı de lazım
Yer imleri