Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar aracımın garantisi yok gidipte servise parçalanmayada pek niyetim yok... Eğer sizlerinde garantisi yoksa neden illaki yetkili servis tercih edilir? Varmıdır bi açıklaması?
Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar aracımın garantisi yok gidipte servise parçalanmayada pek niyetim yok... Eğer sizlerinde garantisi yoksa neden illaki yetkili servis tercih edilir? Varmıdır bi açıklaması?
garantim var, zaten eski tecrübelerimden gözönüne getirince bundan sonra kısmet olursa garantisi biten aracı elimde tutmayı düşünmüyorum. zira sıfır aldığım aracın buğudan dolayı stoplar değişince (kronik), direksiyondaki bi kabartıdan dolayı direksiyon değişince (kronikmi bilmiyorum, forumda bir kişide daha vardı) ve 10 bin km'de turbom değiştiği için. ( arkadaşlarımın sorun sende deyip zorla hamama götürmeleride fayda etmedi) bu ve bundan sonraki araçlarım kısmetse garantili olacağından yetkili servisten başkası gibi bir seçeneğim yok.
hele ki eski aracımda araç tecrübesizliğimden dolayı yetkili servisin değişecek deyipte sanayideki ustamın steteskoptan bozma bi cihazla dinleyip gerek yok dediği triger zinciri 500-1000 km sonra kopunca özel servise tövbe ettim. parama geçer hükmüm, bi sorun olursa karşımda muhattap bulurum, tepelerine binerim.
napalım, izmirdekiler kadar şanslı değiliz ki bi ımız olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri