Alıntı smartengineer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba bu günlerde benimde başımda böyle bir olay var.geçen sene kasım ayında ali uğurlu dan 0 km olarak aldım aracımı.sonra bi arabanın sürtmesi sonucu arabamı ankara fiat yetkili servisinde boyattım.taki geçtiğimiz ctesi günü arabayı satmaya götürdüm ve anlaştık ve arkadaşa söylemiştim sağ ön çamurluk ve sağ ön kapıda lokal boya var diye ama birde baktık ki tavan ve sağ arka çamurluk ve sağ arka kapı ve tavan micron kalınlıkları çok fazla 290 micron civarı arabanın sol tarafı normal 90-120 micron arası işin enteresan tarafı ankara otonun boyadığı yerin micron kalınlığı bile diğer yerlerden daha düşük .yani arabanın her yerindeki micron kalınlığı farklı.durumu ali uğurlu ve ankara otoya bildirdim.onlarda baktılar ve olayı doğruladılar ve tofaştan kalite sorumlusunu çağırdıklarını söylediler.sizce bu iş nasıl çözümlenir.çaresiz kaldım hadi ben sağ ön kapı ve çamurluktaki boyayı kabul ediyorum ve kayıtları ankara oto da var.bunlar bana iftira atabilirlermi tavan ve sağ tarafı sen boyatmışsın diye
geçen aralık ta aynı firmadan punto evo aldım 3 parçada bende çıktı kalite sorumlusu bekliyoruz bizde acaba sizin iş ne durumda