Ben de bu hafta Grande Punto 1.4 Dualogic aracımın 20.000 bakımını yaptıracağım. Telefonda 500-600 lira civarında bir fiyat tutacağı söylendi ve kafam karıştı..
Aracın garantisi de önümüzdeki ay doluyor, sizce bu son bakımı da servise yaptırıp sonra sanayide mi devam etsem? Bu bakımda yaptırmayıp sonra yaptırabileceğim kalemler var mıdır? Örneğin balataların değişimi gerekiyorsa değiştirmeyip sonra sanayide mi halletsem?
Garantiyi uzatmayı düşünüyordum fakat bu servis masraflarını bir kez daha görürsem kalpten giderim, garantileri onların olsun.
Aracının 20 bın bakımını servıste yaptır 500-600 cok enfazla 320 olmalı ara servıslerı pazarlık et garantı bıttıkten sonrakı bakımlarınıda sanayıde yaptırabılırsın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri